Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 99
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 16 de novembre de 2017 per la qual s’adjudica, pel procediment de lliure designació, el lloc de feina de cap de secció d’Oftalmologia de l’Hospital General Mateu Orfila, Àrea de Salut de Menorca (Exp. HGMO-PA-1/17)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

Mitjançant resolució del director general del Servei de Salut de 30 de maig de 2017 (BOIB núm. 71, de 10/06/2017) es va convocar un procediment de lliure designació, de cap de Secció d’Oftalmologia de l’Hospital General Mateu Orfila (Exp. HGMO-PA-1/17)

Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 9 d’octubre de 2017 es varen publicar les llistes definitives d’ admesos i d’ exclosos d’aquesta convocatòria. En la llista definitiva d’ admesos figuren dos aspirants, els mèrits documentals dels quals ha examinat l’òrgan convocant.

Fonaments de dret

1. Decret 87/2006, de 6 d’octubre, de provisió de prefectures de caràcter assistencial del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places a les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

Per tot això dict la següent

Resolució

Adjudicar al senyor JOSÉ CARLOS PÉREZ MAZUELOS,  amb DNI 41606144H el lloc de feina de cap de Secció d’Oftalmologia de l’Hospital General Mateu Orfila.

Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d’anuncis dels Serveis Centrals del Servei de Salut i de l’hospital al qual correspon el lloc de feina, de conformitat amb l’article 23 del Reial decret llei 1/1999.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució, d’acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També s’hi pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, els interessats poden optar per interposar-hi un recurs de reposició davant el mateix òrgan que dicta la resolució en el termini d’un mes comptador des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que no s’hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 16 de novembre de 2017

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de la consellera de Salut

(BOIB 10/2016 i BOIB 72/2016)