Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 10
Resolució de la presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) per la qual s’aprova la convocatòria pública de provisió pel sistema de lliure designació, del lloc de feina vacant de personal funcionari denominat cap de departament del Departament de Recursos Humans de la Gerència de l'IMAS

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

I. La normativa reguladora del proveïment de llocs de feina pel sistema de lliure designació es conté en els articles 101 i 102 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases de règim local, l’article 168 i Disposició Final 7ª.1.b) del RDL 781/1986, de 18 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, els articles 78 i 80 del Reial Decret Legislatiu 5/2015,de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic; els articles 36 a 38, 51 i següents del Reial Decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el Reglament General d'Ingrés del personal al servei de l'Administració General de l'Estat i de Provisió de Llocs de Feina i Promoció Professional del Funcionaris Civils de l'Administració General de l'Estat; els articles 190 i 196 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears; els articles 75, 79, 80 i 81 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears; com també l’article 3.2, 3.6 i 3.7, els articles 28 i següents del Decret 33/1994, de 28 de març, pel qual s’aprova el Reglament de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

II. Mitjançant la proposta de cobertura definitiva del director gerent de l’IMAS de dia 20 de novembre de 2017, es proposa la convocatòria pública de provisió de lloc de feina pel sistema de lliure designació del lloc de feina vacant de personal funcionari, codi F00570001 denominat cap de Departament de Recursos Humans, adscrit a la unitat administrativa Departament de Recursos Humans de la Gerència de l'IMAS.

III. La Resolució de la Presidenta de l’IMAS de dia 24 de novembre de 2017, ordena l’inici del procediment de convocatòria pública de provisió de lloc de feina pel sistema de lliure designació, del lloc de feina vacant de personal funcionari, codi F00570001 de cap de Departament de Recursos Humans.

IV. Correspon a la Presidència de l’IMAS convocar i resoldre els procediments ordinaris de provisió de llocs de feina, establir-ne les bases i nomenar els membres dels òrgans de valoració, d’acord amb allò que disposa la lletra o) de l’apartat segon de l’article 7 del Text Consolidat dels Estatuts de l'IMAS, aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca de dia 13 d'octubre de 2016.

V. A la sessió de la Mesa Sectorial de Negociació de l’IMAS, de dia 1 de desembre de 2017, es va negociar la convocatòria i bases per proveir, pel sistema de lliure designació del lloc de feina vacant de personal funcionari codi F00570001 denominat cap de Departament de Recursos Humans del Departament de Recursos Humans de la Gerència de l'IMAS.

VI. Mitjançant la Resolució de la presidenta de l'IMAS, de dia 4 de desembre de 2017, per la qual es modifica el Reglament Intern de funcions de l'IMAS aprovat el 28 de maig de 2010 (Text refós, BOIB núm. 56 de 24 d'abril de 2014), inclou entre altres, la modificació del contingut funcional de lloc de feina F00570001 de cap de Departament de Recursos Humans, negociat a la Mesa Sectorial de Negociació de l'IMAS, de dia 1 de desembre de 2017.

En l’exercici de les atribucions que em confereix la legislació vigent,

RESOLC

1. Aprovar la convocatòria per al proveïment, pel sistema de lliure designació, del lloc de feina vacant de personal funcionari i del contingut funcional del mateix, de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), que es detalla a l’Annex I.

2. Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, que s’adjunten com a annex II, i el model de sol·licitud que s'adjunta com a annex III.

3. Ordenar la publicació d’aquesta Resolució i dels seus annexos en el  Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i de la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

Contra aquesta Resolució – que no exhaureix la via administrativa – es pot interposar un recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se notificat (o publicat), d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les Administracions públiques, i l'article 27.1 del Text consolidat dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovat el 13 d'octubre de 2016 (BOIB núm. 140, de 5-11-2016).

Contra la desestimació expressa del recurs d’alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l’esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d’alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s’hagi notificat la resolució).

No obstant l’anterior, es pot exercitar, si n’és el cas, qualsevol altre recurs que s’estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques.

 

Palma, 15 de desembre de 2017

La presidenta

Margalida Puigserver Servera

Documents adjunts