Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 14710
Aprovació inicial de la modificació puntual núm. 10 de les normes subsidiàries del T.M. de Santa Eulària des Riu. Adaptació cartogràfica de l’ordenació dels nuclis de Santa eElària des Riu i can Nadal amb introducció de modificacions puntuals i correcció d’errors. Correcció d’errors materials als plànols de les series mov i ppm. Modificacions en la normativa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la present s’informa que el Ple de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, en sessió ordinària celebrada el dia 22 de desembre de 2017 ha adoptat, entre d’altres, els següents acords:

PRIMER.-  Aprovar inicialment la Modificació puntual núm. 10 de les Normes Subsidiàries de Santa Eulària des Riu. Adaptació cartogràfica de l’ordenació dels nuclis de Santa Eulària des Riu i Can Nadal amb introducció de modificacions puntuals i correcció d’errors. Correcció d’errors materials als plànols de les series MOV i PPM. Modificacions en la normativa.

SEGON.- Sotmetre a informació pública, per un termini d’un mes, la documentació referenciada a l’apartat primer mitjançant inserció d’anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, a un diari dels de major difusió a l’àmbit de les Illes Balears i a la pàgina web municipal.

Durant aquest termini l’expedient queda a disposició de qualsevol que vulgui examinar-lo i es podran presentar les al·legacions que s’estimin adients.

TERCER.- Sol·licitar informe a les administracions o entitats les competències de les quals puguin resultar afectades per la present modificació.

Així mateix, s’informa que durant el termini d’exposició pública l’expedient podrà consultar-se en les oficines del departament municipal d’obres i urbanisme al carrer Mariano Riquer Wallis nº 4, 3ª planta, Santa Eulària des Riu, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores i a la web municipal

www.santaeulariadesriu.com

 

Santa Eulària des Riu, 27 de desembre de 2017

L’Alcalde
Vicente A. Marí Torres