Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA DEL TURISME DE LES ILLES BALEARS

Núm. 14696
Resolució de la presidenta de l'agencia de turisme de les illes balears de 27 de desembre de 2017, per la qual es modifica la resolució del president de l'agencia de turisme de les illes balears de data 20 d'octubre per la que s'estableixen les condicions per a la realització de contractes de patrocinis amb entitats privades i convenis de col·laboració amb entitats públiques per projectes que generin un retorn publicitari per a les marques de les illes balears i l'agència de turisme, tot millorant la competitivitat turística (BOIB NÚM. 131, DE 26.10.2017)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Dia 26 d'octubre de 2017, es publicà en el BOIB núm. 131 la Resolució del president de l'ATB,  de 20 d'octubre 2017, per la que s'estableixen les condicions per la realització de contractes de patrocinis amb entitats privades i convenis de col·laboració amb entitats públiques per projectes que generin un retorn publicitari per a les marques de les Illes Balears i l' l'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), per millorar la competitivitat turística.

El nombre de sol·licituds presentades per l'obtenció de patrocinis ha superat l'import previst  a la convocatòria, per la qual cosa d'acord amb el que es preveu a les bases de la convocatòria es pot incrementar fins a un 10% la quantitat assignada en aquesta convocatòria.

Davant un mercat cada vegada més exigent i competitiu, Balears ha d’aprofitar la seva gran diversitat com a element diferencial. La voluntat del Govern és  impulsar el turisme fora de la temporada d'estiu, per tal de fomentar la desestacionalització, els productes turístics d'hivern, l'ocupació laboral tot l'any i la captació progressiva de turisme durant l'hivern, per tal d'eliminar puntes a l'alça de l'estiu i a la baixa de l'hivern, es a dir, per aconseguir  un repartiment equitatiu de l'afluència turística actual durant tot l'any.

Per tot això, a proposta del Director gerent de l'ATB, atorgada l’autorització prèvia per la disposició de la despesa  per acord del consell de govern de 22 de desembre de 2017  i en ús de les facultats que m'atribueix la legislació vigent, dict la següent 

 

RESOLUCIÓ 

1. Modificar l'apartat 3  "PRESSUPOST DE LA CONVOCATÒRIA" , de l'Annex A "Condicions generals per la realització de contractes de patrocinis amb entitats privades i convenis de col·laboració amb entitats públiques per projectes que generin un retorn publicitari per a les marques de les Illes Balears i l' l'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), per millorar la competitivitat turística des de l'1 de gener fins al 31 de maig de 2018" de la Resolució del president de l'ATB de data 20 d'octubre de 2017, relatiu a l'import màxim que es destina a la convocatòria, de la manera següent: 

"S'incrementa fins a un 10% la quantitat assignada en aquesta convocatòria, per tant la quantia  màxima d'aquesta convocatòria  serà de 550.000€ (IVA inclòs)." 

2.- Ordenar que aquesta Resolució es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

Aquesta resolució tindrà efectes des de l'endemà de la seva publicació en el BOIB. 

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant el president de l'ATB en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva publicació en el BOIB, d'acord amb el que estableixen l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril) i l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre). 

 

Palma, 27 de desembre de 2017 

La presidenta de l'ATB 

Isabel M. Busquets i Hidalgo