Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSORCI ESCOLA D'HOTELERIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 13811
Resolució de la Directora Gerent del Consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears per la qual s’anuncia la formalització del contracte de subministrament de productes elaborats, semielaborats i processats per a la seva utilització en l'explotació dels punts de venda i les pràctiques dels cursos dels plans d'estudis propis que imparteix l'EHIB a Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1.- Entitat adjudicadora:

a) Organisme: consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

b) Dependència que tramita l’expedient: Directora gerent

c) Número d’expedient: 04/2017

d) Direcció d'internet del perfil del contractant: www.plataformadecontractacio.caib.es

2.- Objecte del contracte:

a) Tipus: subministrament

b) Descripció:  Subministrament de productes elaborats, semielaborats i processats per a la seva utilització en l'explotació dels punts de venda i les pràctiques dels cursos dels plans d'estudis propis que imparteix l'EHIB a Palma.

c) CPV: 15000000-8

d) Butlletí o Diari oficial i data de publicació de l’anunci de licitació: BOIB edicte 3793 de 15 d’abril de 2017.

3.- Tramitació i procediment

a) Tramitació: ordinària

b) Procediment: obert

4.- Pressupost  base de licitació:

a) Pressupost de despesa màxima de cada lot (IVA inclòs):

Lot 1: 12.598,48 euros

Lot 2: 20.269,92 euros

Lot 3: 18.536,12 euros

Lot 4: 19.482,27 euros

Lot 5: 15.770,37 euros

Lot 6: 9.332,17 euros

Lot 7: 8.275,54 euros

5.- Formalització

a) Data: 6 de setembre de 2017

b) Contractista:

Lot 1 i lot 5: Hijos de Ramón Oliver SL

Lot 2 i lot 6: Mallorquina de Hoteles y Restaurantes SL

c)  Import de l’adjudicació: (IVA inclòs)

Lot 1 farines i sucre: 11.824,29 euros

Lot 2 lactis: 18.682,32 euros

Lot 5 olis: 15.737,41 euros

Lot 6 xarcuteria: 8.809,19 euros

 

6.- El lot 3 (economat sec), lot 4 (pastisseria) i lot 7 (formatges) se declaren deserts.

Palma, 4 de desembre de 2017

La Directora Gerent del Consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears

Maria Tugores Ques