Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 12962
Acord del Consell de Govern de 17 de novembre de 2017 pel qual es nomenen els representants de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en les comissions mixtes per a l’establiment de servituds acústiques i el pla d’acció dels aeroports de Palma i Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’article 3 de l’Ordre PRE/1925/2011, de 7 de juliol, per la qual es crea la Comissió mixta per a l’establiment de les servituds acústiques i el pla d’acció de l’aeroport de Palma, regula la composició d’aquest organisme. En l’apartat 1 d estableix que en formen part, entre d’altres, tres representants designats per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dels quals almenys un ha de representar els ajuntaments inclosos, totalment o parcialment, en l’àmbit de les servituds acústiques.

D’altra banda, l’article 3 de l’Ordre PRE/1924/2011, de 7 de juliol, per la qual es crea la Comissió mixta per a l’establiment de les servituds acústiques i el pla d’acció de l’aeroport d’Eivissa, regula la composició d’aquest organisme i així mateix estableix, en l’apartat 1 d, que en formen part, entre d’altres, tres representants designats per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dels quals almenys un ha de representar els ajuntaments inclosos, totalment o parcialment, en l’àmbit de les servituds acústiques.

En data 11 de setembre de 2017, la Direcció General d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca va designar representant en ambdues comissions el senyor Gabriel Bardi Figini, com a titular, i la senyora Margarita Vaquer Caballería, com a suplent.

En data 26 d’octubre de 2017, la Direcció General de Ports i Aeroports de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat va designar representant en ambdues comissions el senyor Daniel Ramis Melero, com a titular, i el senyor José Luis de Juan Clar, com a suplent.

En data 19 de setembre de 2017, l’Ajuntament de Palma va designar representant en la Comissió mixta per a l’establiment de servituds acústiques i el pla d’acció de l’aeroport de Palma el senyor Josep Maria Rigo Serra, com a titular, i el senyor Roland Bahón Menéndez, com a suplent.

En data 11 d’octubre de 2017, l’Ajuntament d’Eivissa va designar representant en la Comissió mixta per a l’establiment de servituds acústiques i el pla d’acció de l’aeroport d’Eivissa el senyor David Jiménez Bofill, com a titular, i el senyor Xavier Pons Fuehring, com a suplent.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta del conseller de Territori, Energia i Mobilitat, en la sessió de dia 17 de novembre de 2017 adoptà, entre d’altres, l’Acord següent:

Primer. Nomenar les persones següents representants en la Comissió mixta per a l’establiment de servituds acústiques i el pla d’acció de l’aeroport de Palma:

— El senyor Gabriel Bardi Figini, com a titular, i la senyora Margarita Vaquer Caballería, com a suplent.

— El senyor Daniel Ramis Melero, com a titular, i el senyor José Luis de Juan Clar, com a suplent.

— El senyor Josep Maria Rigo Serra, com a titular, i el senyor Roland Bahón Menéndez, com a suplent.

Segon. Nomenar les persones següents representants en la Comissió mixta per a l’establiment de servituds acústiques i el pla d’acció de l’aeroport d’Eivissa:

— El senyor Gabriel Bardi Figini, com a titular, i la senyora Margarita Vaquer Caballería, com a suplent.

— El senyor Daniel Ramis Melero, com a titular, i el senyor José Luis de Juan Clar, com a suplent.

— El senyor David Jiménez Bofill, com a titular, i el senyor Xavier Pons Fuehring, com a suplent.

Tercer. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

    Palma, 17 de novembre de 2017

La secretària del Consell de Govern
Pilar Costa i Serra