Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL DE GOVERN

Núm. 12961
Acord del Consell de Govern de 17 de novembre de 2017 de modificació de l’Acord del Consell de Govern de 4 d’agost de 2017 pel qual s’aprova la modificació de la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 27 d’octubre de 2017, el Consell de Govern va adoptar l’Acord de resolució dels recursos de reposició interposats per la senyora Sara Mateo Eroz i per la senyora Patricia Tous Prieto contra l’Acord del Consell de Govern de 4 d’agost de 2017 pel qual s’aprova la modificació de la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 96, de 5 d’agost), que es reprodueix literalment a continuació:

Primer. Estimar parcialment els recursos de reposició interposats per Sara Mateo Eroz i Patricia Tous Prieto contra l’Acord del Consell de Govern de 4 d’agost de 2017 pel qual s’aprova la modificació de la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears referent al lloc de treball amb codi F01140246 (cap del Servei de Difusió Estadística) de l’organisme autònom Institut d’Estadística de les Illes Balears pel que fa als cossos i requisits del lloc.

Segon. Ordenar a la Direcció General de Funció Pública i Administracions Públiques que modifiqui en la relació de llocs de treball del personal funcionari de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears el lloc F01140246 perquè també el pugui ocupar el personal que pertany a l’especialitat d’estadística (cossos 251C i 252C) i, en l’apartat de requisits, hi figurin els següents: «Especialitat estadística o dos anys d’experiència acreditada en l’exercici de la funció estadística pública».

Tercer. Notificar aquest acord a les persones interessades, i fer-los a saber que contra aquest Acord, que posa fi a la via administrativa, s’hi pot interposar un recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver-ne rebut la notificació, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en la forma i les condicions previstes per la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Quart. Modificar puntualment la relació de llocs de feina com a conseqüència de l’estimació parcial d’aquests recursos i publicar-la en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

2. D’altra banda, el 27 d’octubre de 2017 el Consell de Govern va adoptar l’Acord de resolució del recurs de reposició interposat per l’Il·lustre Col·legi Oficial de Veterinaris de les Illes Balears contra l’Acord del Consell de Govern de 4 d’agost de 2017 pel qual s’aprova la modificació de la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que es reprodueix literalment a continuació:

Primer. Estimar el recurs de reposició interposat pel Col·legi Oficial de Veterinaris de les Illes Balears en relació amb el lloc de feina F01110368 (cap del Negociat VI), atès que per a aquest lloc de feina només es pot exigir com a requisit de titulació la llicenciatura en Veterinària.

Segon. Ordenar a la Direcció General de Funció Pública i Administracions Públiques que modifiqui la relació de llocs de treball del personal funcionari de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en relació amb el lloc F01110368 (cap del Negociat VI) en el sentit següent:

On hi diu:

«Llicenciatura en Veterinària o llicenciatura en Pedagogia»

Hi ha de dir:

«Llicenciatura en Veterinària»

Tercer. Modificar puntualment la relació de llocs de feina com a conseqüència de l’estimació d’aquest recurs i publicar-la en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Quart. Notificar aquest Acord a l’entitat interessada, i fer-li a saber que contra aquest Acord, que posa fi a la via administrativa, hi pot interposar un recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver-ne rebut la notificació, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en la forma i les condicions previstes per la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Per tot això, atès que és procedent portar a terme d’una manera íntegra i escaient tot el que s’ha expressat amb data d’efecte des de l’endemà de la publicació de l’Acord del Consell de Govern de 4 d’agost de 2017 pel qual s’aprova la modificació de la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, en la sessió de dia 17 de novembre de 2017 adoptà, entre d’altres, l’Acord següent:

Primer. Disposar el compliment dels acords del Consell de Govern de 27 d’octubre de 2017 de resolució  dels recursos de reposició interposats per la senyora Sara Mateo Eroz, per la senyora Patricia Tous Prieto i per l’Il·lustre Col·legi Oficial de Veterinaris de les Illes Balears contra l’Acord del Consell de Govern de 4 d’agost de 2017 pel qual s’aprova la modificació de la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Segon. Modificar els llocs de feina següents en el sentit de l’annex que s’adjunta a aquest Acord:

  • F01140246      Cap del Servei de Difusió Estadística
  • F01110368      Cap del Negociat VI

Tercer. Traslladar aquest Acord als òrgans i a les unitats administratives competents, perquè facin efectiu el pronunciament que conté.

Quart. Publicar aquest Acord i l’annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Cinquè. Disposar que aquest Acord produeix efectes des del dia 5 d’agost de 2017.

Palma, 17 de novembre de 2017

La secretària del Consell de Govern
Pilar Costa i Serra

Documents adjunts