Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 12923
Resolució del president de Gestió Sanitària i Assistencial de les Illes Balears de 6 de novembre de 2017 per la qual delega competències en el vicepresident de l’entitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets i fonaments de dret                                                                                                    

1. Per mitjà del Decret 38/2017, de 28 de juliol, es varen aprovar els Estatuts de l’entitat pública empresarial Gestió Sanitària i Assistencial de les Illes Balears (GSAIB).

2. L’article 10 de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic, preveu la possibilitat que un òrgan administratiu superior pugui “avocar per a si mateixos el coneixement d’un o diversos afers la resolució dels quals correspongui ordinàriament o per delegació als seus òrgans administratius dependents, quan circumstàncies d’índole tècnica, econòmica, social, jurídica o territorial ho facin convenien”.

3. Atès que encara no s’ha pogut nomenar el director de GSAIB, el 27 d’octubre de 2017 el president d’aquesta entitat va dictar una resolució per la qual avoca el coneixement dels assumptes que els Estatuts atribueixen al director gerent.

4. D’altra banda, l’article 9 de la Llei 40/2015 estableix que els òrgans de les administracions públiques poden “delegar l’exercici de les competències que tinguin atribuïdes en altres òrgans de la mateixa Administració”; per això s’ha considerat convenient delegar en el vicepresident de GSAIB els assumptes atribuïts al director gerent, a fi de dotar l’entitat d’un funcionament més àgil.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Delegar en el vicepresident de GSAIB les competències que els Estatuts i altres disposicions concordants que hi siguin aplicables atribueixen al director gerent, que anteriorment varen ser avocats pel president.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

   

Palma, 6 de novembre de 2017

El president de GSAIB,

Julio Miguel Fuster Culebras