Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TREBALL, COMERÇ I INDÚSTRIA

Núm. 12901
Resolució del Conseller de Treball, Comerç i Indústria de 16 de novembre de 2017, per la qual es publica el cessament de personal eventual de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 20 de la Llei 3/2007 de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears disposa que és personal eventual  el que, en virtut de nomenament legal, ocupa, amb caràcter temporal, llocs de feina considerats de confiança o d’assessorament especial de la Presidència o dels consellers o de les conselleres, no reservats a personal funcionari de carrera, i que el president o la presidenta  i els consellers o les conselleres nomenen i cessen lliurement al seu personal eventual. El nomenaments i cessaments s’han de publicar  en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Afegeix el mateix article que, en tot cas, el personal eventual cessa automàticament quan cessa l’autoritat que el va nomenar.

D’acord amb tot l'exposat dict la següent:

RESOLUCIÓ

Primer. Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears el cessament del senyor Pau Thomàs Pérez, com assessor tècnic de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del govern de  les Illes Balears, amb efectes de dia 16 de novembre de 2017.

Palma, 16 de novembre de 2017

El conseller de Treball, Comerç i Indústria

Iago Negueruela Vazquez