Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT, AGRICULTURA I PESCA

Núm. 12874
Resolució del conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, de 15 de novembre de 2017 de nomenament de personal eventual de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’article 20.1 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que és personal eventual el que, en virtut d’un nomenament legal, ocupa, amb caràcter temporal, llocs de feina considerats de confiança o d’assessorament especial de la Presidència o dels consellers, no reservats a personal funcionari de carrera; i que el president o la presidenta i els consellers nomenen lliurement el seu personal eventual.

Així mateix, l’article 20.3 de la Llei 3/2007 estableix que el president o la presidenta i els consellers nomenen el seu personal eventual i en disposen el cessament lliurement, i que els nomenaments i cessaments s’han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, dicto la següent

RESOLUCIÓ

1. Nomenar la Senyora María Moyá Porcel amb DNI 43.155.036K personal eventual de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca en el lloc de treball d’assessora tècnica, amb efectes de dia 15 de novembre de 2017 i amb unes retribucions anuals de 46.746’6 euros.

3. Publicar aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 15 de novembre de 2017

El conseller,

 Vicenç Vidal Matas