Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 12860
Resolució del Director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de Supervisor/a de la Unitat MIVN (Unitat de Cures Intensives Neonatals)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el Reial Decret Llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places a les Institucions Sanitàries de la Seguretat Social; amb la Resolució de 16 de novembre de 2001 de la Direcció General de l’INSALUD, sobre provisió de llocs de supervisió d’àrea funcional o d’unitat, i d’acord amb la resolució de la consellera de Salut de 13 de gener de 2016, de delegació de competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 10 de 21/01/2016), dict la següent,

Resolució

Acordar la convocatòria publica d’un lloc de Supervisor/a de la Unitat MIVN (Unitat de Cures Intensives Neonatals) de l’Hospital Universitari Son Espases d’acord amb les especificacions següents:

Primer) Lloc objecte de la convocatòria

La denominació del lloc a cobrir és: Supervisor/a de la Unitat MIVN (Unitat de Cures Intensives Neonatals) i tindrà les responsabilitats previstes a l’article 26 del Reial Decret 521/1987, de 15 d’abril.

Segon) Requisits dels sol·licitants

Tenir la condició de personal estatutari fix sanitari, corresponent al subgrup A2 (personal sanitari), i estar en les situacions de servei actiu a centres i institucions sanitàries dels Serveis de Salut o a centres i serveis sanitaris de l’Administració General de l’Estat. Aquests requisits s’han de complir en la data de publicació de la convocatòria.

Tercer) Característiques del lloc convocat

El règim jurídic del lloc objecte de la convocatòria es l’establert en l’Estatut Marc del personal estatutari dels Serveis de Salut, aprovat per la Llei 55/2003, de 16 de desembre, i la resta de disposicions aplicables.

Quart) Sol·licitud

La sol·licitud per participar en el procés selectiu s’ha de presentar en el termini de vint dies naturals comptadors a partir de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució de convocatòria en els taulers d’anuncis i a la pàgina web de l’Hospital Universitari Son Espases (Sector Ponent) i al BOIB, adreçada a l’òrgan convocant, i es formalitzarà en el Registre de la Gerència o per mitjà d’alguna de les vies que estableix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’ 1 d’ octubre, del procediment administratiu comú de les administracions publiques.

Cinquè) Documentació

Les persones aspirants han de presentar amb la sol·licitud la documentació que es relaciona a continuació:

  • Currículum professional del candidat.

(Els mèrits inclosos al curriculum s’han d’acreditar amb la presentació del document original i una fotocòpia, o d’una fotocòpia compulsada.)

  • Projecte tècnic de gestió i organització de la unitat assistencial.

(Aquest document s’ha de presentar en suport informàtic (CD-ROM), així com un exemplar en format pdf amb una extensió màxima de 50 fulls en una sola cara)

En el projecte de gestió i organització de la Unitat s'inclourà:

- Definició de l'estructura, nombre de llits i assignació d'especialitats de la Unitat d'hospitalització, dotació de recursos humans i equipament de la mateixa.

-  Llistat de normes generals de la unitat d'hospitalització.

-  Descripció del model d'atenció d'infermeria en la unitat d'hospitalització.

-  Enumeració dels protocols generals i específics d'ús comú de la unitat d'hospitalització i de noves propostes.

-  Definició del procés d'atenció actual amb punts forts i febles elaborant si procedeix, proposta de millora en el mateix.

-  Formació anual per al personal de la unitat d'hospitalització, definint continguts, estructura i metodologia de les activitats proposades.

-  Exemple de pla de formació per a personal de nou ingrés en la unitat.

-  Proposta de distribució de torns i vacances per al personal de la unitat d'hospitalització.

Sisè)  Nomenaments

La persona designada obtindrà un nomenament per ocupar la supervisió convocada. La situació de qui resulti nomenat serà la següent:

a) Si té la plaça estatutària fixa al mateix centre, seguirà ocupant la plaça com a personal estatutari fix de la seva categoria al mateix centre.

b) Si té la plaça estatutària fixa a un altre centre del Servei de Salut de les Illes Balears, ocuparà únicament el lloc convocat i quedarà en situació de reserva respecte a la seva plaça estatutària fixa.

c) Si té la plaça estatutària fixa en un altre Servei de Salut o Administració Sanitària, ocuparà únicament el lloc de supervisió convocat, quedant respecte a la seva plaça o lloc d'origen en la situació administrativa que procedeixi, i en la qual sigui declarat, en la seva Administració d'origen.

Interposició de recurs

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l’òrgan que la dicta, en el termini d’un mes a comptador des de l’endemà d’haver-ne rebut la notificació, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. També s’hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver rebut la notificació de la resolució, d’acord amb els articles 8.6 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri oportú interposar-hi.

 

Palma, 07 de novembre de 2017

El director gerent del Hospital Universitari Son Espases

(BOIB núm. 10/2016, de 21 de gener)

Josep Manuel Pomar Reynés