Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 8119
Elevació automática a definitius de l’acord provisional d'aprovació de la imposició del preu públic per la prestació del servei d'escola lúdic-infantil i activitats lúdico-esportives d'estiu de l'Ajuntament de Ses Salines i l'ordenança reguladora d'aquesta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Elevació automática a definitius de l’acord provisional d'aprovació de la imposició del preu públic per la prestació del servei d'escola lúdic-infantil i activitats lúdico-esportives d'estiu de l'Ajuntament de Ses Salines i l'ordenança reguladora d'aquesta (ordenança 51)

El BOIB núm. 78, de 27 de juny de 2017, publicà el corresponent edicte d’exposició al públic de l’acord d’aprovació inicial del Ple de l’Ajuntament, en sessió extraordinària de dia 19 de juny de 2017, l'aprovació provisional de la imposició del preu públic per la prestació del servei d'escola lúdic-infantil i activitats lúdico-esportives d'estiu de l'ajuntament de Ses Salines i l'ordenança reguladora d'aquesta.

ORDENANÇA REGULADORA DEL PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D'ESCOLA LÚDIC-INFANTIL I ACTIVITATS LÚDICO-ESPORTIVES D'ESTIU DE L'AJUNTAMENT DE SES SALINES

D'acord amb l'article 41 del RD legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals aquest Ajuntament estableix el "Preu públic per la prestació del servei de d'escola lúdic-infantil i activitats lúdico-esportives  d'estiu".

Article 1. Naturalesa i fet imposable

Constitueix el fet imposable la prestació del servei "Escola lúdic-infantil i activitats lúdico-esportives d'estiu" que es realitzarà durant els mesos de juliol i agost. Les condicions del servei, com ara centres, horaris i edats dels assistents s'establiran des del propi Ajuntament, des de l'àrea que tingui assignades les competències de Participació Ciutadana.

Article 2. Quantia i obligació de pagament

La quantia del Preu Públic serà la quantitat establerta en les següents tarifes, que seran graduades segons en nombre de fill /es objecte de la inscripció:

- Escola lúdico-infantil:

Matrícula: 20€

Mensualitat: 130€

- Activitats lúdico-esportives d'estiu:

Per activitat: 50€

Per als dos casos,

-  En el supòsit que hi hagi dos germans matriculats s’aplicarà un 5% de descompte.

-  En el supòsit que hi hagi tres o més germans matriculats s’aplicarà un 10% de descompte.

Estan obligats al pagament els beneficiaris del servei, i com a substituts del contribuent els tutors legals dels menors.

Neix l'obligació de contribuir en el moment de matricular-se.

Article 3. Normes de gestió del cobrament

El preu públic s'exigirà en règim d'autoliquidació i previ a la formalització de la inscripció.

Article 4. Devolució

Els subjectes passius tindran dret a la devolució del preu públic quan no hagi pogut celebrar per causa imputable a l'Ajuntament, sempre que s'acrediti el seu pagament.

S'entendrà causa imputable a l'Ajuntament l'originada exclusivament per voluntat municipal que no vinga motivada, promoguda, ocasionada o provocada per actuacions, fets, obres, conductes o comportaments dels interessats.

Article 5. Infraccions

En tot el relatiu a infraccions i sancions tributàries s'estarà al que disposa la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària.

Disposició final única. Entrada en vigor i modificació de l'Ordenança.

La present Ordenança, entrarà en vigor i serà d'aplicació als quinze dies de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, romanent en vigor fins a la seva modificació o derogació expresses.

  

Ses Salines, 21 de juliol 2017

 

El Batle

Bernat Roig Galmés