Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 8080
Licitació del contracte de serveis de telefonia fixa, mòbil, dades i internet

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Entitat adjudicadora

a) Organisme: Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

b) Dependència que tramita l’expedient: Secretaria.

c) Data d´aprovació dels plecs: 20 de juliol de 2017.

2. Objecte del contracte

a) Descripció: Serveis de telefonia fixa, mòbil, dades i internet, per a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i per a tots els ens i organismes del seu sector públic.

b) Durada del contracte: Tres anys a comptar des de dia 1 del mes immediatament següent a la data de signatura del contracte.. En els termes del plec de clàusules administratives particulars, s´admeten fins a dues pròrrogues de dos anys i un any, respectivament, de manera que la durada màxima del contracte, pròrrogues incloses, serà de sis anys.

3. Tramitació, procediment i forma d’adjudicació

a) Tramitació: Ordinària.

b) Procediment: Obert.

c) Forma: Contracte subjecte a regulació harmonitzada (SARHA).

4. Pressupost

a) Import: 435.460,89 euros (145.153,63 euros anuals).

b) IVA: 91.446,79 euros (30.482,26 euros anuals).

c) Total: 526.907,68 euros (175.635,89 euros anuals).

5. Garanties

Definitiva: 5% del pressupost base de licitació, exclòs l´impost sobre el valor afegit, atès que s´estableixen preus unitaris.

6. Obtenció de documentació i informació

a) Entitat: Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar

b) Domicili: Plaça Ajuntament, 1.

c) Localitat i codi postal: Sant Llorenç des Cardassar, 07530.

d) Telèfon: (34) 971838393

e) Telefax: (34) 971838094

f) Perfil del contractant: www.santllorenc.es.

7. Requisits específics del contractista. Classificació

En els termes del plec de clàusules administratives particulars:

a) Classificació.

D’acord amb l´actual redacció del Text refós de la Llei de contractes del sector públic amb les modificacions introduïdes en el Reglament general de la Llei de contractes de les administraciones públiques pel Reial decret 773/2015, de 28 d’agost, no s’exigeix classificació. No obstant això, atenent a la Disposició transitòria tercera del Reial decret 773/2015, de 28 d’agost, es podrà acreditar la solvència mitjançant la classificació següent:

 

Grup V  Subgrup 4  Categoria 2 (antiga B). Tipus d´activitat: Serveis de telecomunicacions.

b) Solvència.

- Solvència econòmica i financera. S’haurà d’acreditar mitjançant:

Xifra anual de negocis, en els darrers tres anys, de com a mínim 155.000 euros anuals, IVA inclòs. La justificació es durà a terme mitjançant la presentació dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l’empresari estigués inscrit en l’esmentat Registre, i en cas contrari, per les dipositades en el registre oficial en el que hagi de trobar-se inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d´inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil. En cas d’empreses de recent creació, únicament es tindria en compte el període a partir del qual s’iniciï la seva activitat havent-se de guardar, no obstant, la deguda proporcionalitat conforme al requisit mínim establert.

Per a acomplir amb aquest requisit s’haurà de tenir en compte que la quantia anual en cadascun dels tres exercicis sigui igual o superior a la xifra indicada; o bé, que la quantia mitja dels tres anys sigui superior a la mateixa.

- Solvència tècnica professional. S´haurà d´acreditar mitjançant:

Una relació dels principals serveis realitzats en els darrers cinc anys que inclogui l’import, dates i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Els serveis o treballs efectuats s’acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l’òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic. Quan el destinatari hagués estat un subjecte privat, mitjançant certificats expedit per aquest, o mitjançant una declaració del ‘empresari.

En el seu cas, aquests certificats poden ser comunicats directament a l’òrgan de contractació per l’autoritat competent.

L’import anual que l’empresari ha d’acreditar com executat durant l’any de major execució dins el període de cinc anys ha de ser, com a mínim, de 155.000 euros, IVA inclòs.

- Mitjans d’acreditació de la solvència d’empreses no espanyoles d’estats membres de la UE: Els mateixos mitjans d´acreditació indicats anteriorment per a les empreses espanyoles.

- Habilitació empresarial o professional exigida:

A més d´acreditar la seva solvència, les empreses licitadores hauran d´aportar:

Certificat o document acreditatiu de trobar-se inscrit com operador, per prestar els serveis objecte del contracte, en el Registre d’Operadors de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions.

Certificat o document acreditatiu d´estar en possessió de la corresponent titulació habilitant per a la prestació de serveis de banda ampla.

Les acreditacions aportades hauran d’estar vigents en la data límit de presentació de les proposicions.

8. Presentació d’ofertes

a) Termini: Fins dia 28 d´agost de 2017, inclòs.

b) Hora límit: 14:30 hores.

c) Documentació a presentar: L´especificada als plecs de clàusules administratives i de prescripcions tècniques particulars que regeixen la licitació del contracte.

d) Lloc de presentació:

- Registre General de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

- Plaça Ajuntament, 1, 07530 Sant Llorenç des Cardassar.

- Telèfon: (34) 971838393.

- Telefax: (34) 971838094.

9. Obertura de les ofertes

a) Entitat: Saló de sessions de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

b) Domicili: Plaça Ajuntament, 1, 07530, Sant Llorenç des Cardassar.

c) Data i hora: Dia 12 de setembre de 2017 a les 11:00 hores. Si hi hagués algun canvi de data, hora o lloc d´obertura de propostes, aquest serà anunciat formalment i amb la deguda antelació al perfil del contractant.

10. Criteris de valoració d´ofertes i adjudicació del contracte:

En els termes del plec de clàusules administratives particulars:

Proposició econòmica: 55 punts.

Proposició tècnica relativa als criteris avaluables mitjançant un judici de valor: 45 punts.

 11. Data d’enviament de l’anunci al DOUE: 20 de juliol de 2017.

12. Altres informacions

D´acord amb el que disposa l´article 188.3 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, el plec de clàusules administratives particulars s´exposa al públic, al departament de Secretaria, durant el termini de deu dies naturals a partir de la data de publicació d´aquest anunci, perquè puguin presentar-s´hi reclamacions, que seran resoltes per la Junta de Govern de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. 

Sant Llorenç des Cardassar, 21 de juliol de 2017

El batle president,

Mateu Puigròs Sureda