Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 8074
Decret de Batlia 2017-0729. Abstenció del batle i delegació en el primer tinent de batle

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

DECRET DE BATLIA 2017-0729

Sol·licitud llicència urbanística municipal 2435/2017. Abstenció del batle i delegació en el primer tinent de batle.

A la Molt Lleial Ciutat de Felanitx, el batle que subscriu, Sr. Joan Xamena Galmés, en presència del secretari de la corporació, venc a dictar la present resolució de conformitat amb els següents:

ANTECEDENTS DE FET

1. De la sol·licitud de llicència urbanística municipal 2435/2017.

Cooperativa d’Ensanyament es Lledoner ha presentat l'escrit de dia 14 de juliol de 2017, núm. de registre d’entrada 2017-E-RC-4044 en el que sol·licita llicència urbanística municipal per executar obres a l'edifici ubicat al carrer Bartomeu Amengual, s/n de Felanitx.

2. Abstenció i delegació.

Aquesta Batlia s’ha d’abstenir d’intervenir en aquest assumpte per donar-se la causa d'abstenció prevista a l'article 23.2 lletra e) de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic, (en endavant, LRJSP), això és, haver prestat en els dos darrers anys serveis professionals a l’esmentada Sociedad. Per aquest motiu, he de delegar en el primer tinent de batle Sr. Francisco Duarte Barceló totes les atribucions que corresponguin a la Batlia en relació a la tramitació i resolució de la sol·licitud de la llicència abans esmentada.

FONAMENTS DE DRET

I.- Competència. En aplicació de l'article 21.1.lletra q de la Llei 7/1985 de 2 d’abril de bases del règim local (en endavant, LBRL) el batle és l'òrgan competent per l'atorgament de les llicències.

II.- Abstenció. El deure d'abstenció està previst a l’article 23 de la LRJSP, a l'article 76 de la LBRL i a l'article 21 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals aprovat pel Reial Decret 2568/1986 de 28 de novembre (en endavant, ROFRJCL).

III.- Delegació. Els articles 43, 44 i 47 del ROFRJCL regulen, pel que aquí interessa, el procediment a seguir en el cas en què el batle s'ha d'abstenir d'intervenir d'un assumpte per impediment legal. En aquest supòsit, el batle ha de delegar les seves atribucions a favor del tinent de batle que correspongui mitjançant Decret de Batlia i la seva publicació.

En base als fets i fonaments de dret exposats, aquesta Batlia, dicta la següent

R E S O L U C I Ó

Primer. Abstenir-me d'intervenir, per impediment legal, en l'assumpte referent a la tramitació i resolució de la llicència urbanística municipal 2435/2017.

Segon. Delegar en el primer tinent de batle Sr. Francisco Duarte Barceló totes les atribucions que corresponguin en aquesta batlia en relació a l'esmentat assumpte.

Tercer. Facultar al primer tinent de batle Sr. Francisco Duarte Barceló per signar tots els documents que siguin necessaris per tramitar i resoldre la llicència urbanística municipal 2435/2017.

Quart. Donar compte d'aquesta delegació al Ple de l'Ajuntament de Felanitx en la primera sessió que es celebri.

Cinquè. Publicar la present delegació mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Felanitx, pel termini de vint dies hàbils, amb notificació personal als interessats, en forma legal.

Felanitx, 18 de juliol de 2017

El batle,

Joan Xamena Galmés