Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 8064
Informació pública i convocatòria simultània de licitació del contracte de subministrament de carburant d'automoció per a la flota de vehicles, grups electrògens i maquinària de l'Ajuntament de Manacor i dels seus organismes autònoms. (2 lots)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per decret de batlia de 17/07/2017  s’ha aprovat l’expedient de contractació que és objecte d’aquest anunci. De conformitat amb aquest i als efectes prevists a l’article 188 de la Llei 20/2006, municipal i de règim local de les Illes Balears, els plecs de condicions reguladors d’aquesta contractació s’exposen al públic durant el termini de 10 dies naturals, comptadors a partir del següent al de la inserció d’aquest anunci en el BOIB, perquè puguin presentar-s’hi reclamacions amb caràcter simultani a l’obertura del procediment de licitació.

1. Entitat adjudicadora

a) Organisme: Ajuntament de Manacor.

b) Dependència que tramita l'expedient: Contractació

c) Exp. núm.: 23/2017

2. Objecte del contracte

a) Descripció: subministrament carburant d’automoció, per grups electrògens i maquinària de l’Ajuntament de Manacor i dels seus organismes autònoms. (2 lots)

b) Termini del contracte: 1 any, prorrogable per un altre any

3. Tramitació, procediment i forma d'adjudicació

a) Tramitació: ordinària.

b) Procediment: obert.

c) Forma: selecció en funció de diversos criteris.

4. Despesa anual

Lot 1:Manacor : 74.704,93 €, més 21% d’IVA (15.680,03 €). 90.392,96 €/anuals IVA inclòs.

Lot 2: Porto Cristo. 24.328,82 €, més 21% d’IVA (5.109,05 €). 29.437,87 €/anuals IVA inclòs.

Preu unitari de licitació: consisteix en el descompte mínim a aplicar sobre el preu de venda al públic, IVA exclòs, sent el descompte mínim a ofertar pels licitadores del 4% per a tots els tipus de carburant

5. Garanties

Definitiva: 5% del preu d’adjudicació.   

6. Presentació de les ofertes

a) Data límit de presentació: 15 dies naturals comptats des del següent al de la publicació de l’anunci de licitació al BOIB, de 9 a 14 hores, si el darrer dia fos inhàbil o dissabte es prorrogarà fins el primer dia hàbil.

b) Documentació a presentar: la indicada a la clàusula 15 del plec de clàusules administratives.

c) Lloc de presentació:

1r. Entitat: Registre d’entrada de l’Ajuntament de Manacor

2n. Domicili: plaça Convent, 1

3r. Localitat i codi postal: Manacor 07500.

4t. Telefon: 971849100. Fax: 971849133

7. Obertura de les ofertes

L’obertura del sobre B tindrà lloc el 6 de setembre de 2017 a les 12:30 hores a l’edifici administratiu (2n pis, Ajuntament nou).

8. Documentació requerida per acreditar les condicions mínimes de solvència econòmica, financera i  tècnica.

L’establerta a l’apartat c) de la clàusula 19 del Plec de Clàusules Administratives.

La solvència econòmica o financera s’acreditarà per qualsevol dels mitjans següents:

1) Volum anual de negocis dels serveis o treballs realitzats per l’empresa disponibles en funció a la data de creació o d’inici d’activitats de l’empresari, o bé volum anual de negocis en l’àmbit de les activitats corresponents a l’objecte del contracte en els tres darrers exercicis conclosos.

 Serà requisit mínim de solvència: que l’any del major volum de negocis en el curs dels darrers 3 anys conclosos, ha de ser al menys d’una vegada i mitja el valor estimat del contracte:

-lot 1: 117.099,94 €.

-lot 2: 38.135,41 €.

o amb una quantia  mitjana dels tres anys que ha de ser com a mínim d’una vegada i mitja el valor estimat del contracte:

-lot 1: 117.099,94 € .

-lot 2: 38.135,41 €.

2) Patrimoni net, o bé ratio entre actius i passius, al tancament del darrer exercici econòmic per al  que està vençuda l’obligació d’aprovació de comptes anuals.

Serà requisit mínim de solvència , acreditar que disposa d’uns fons propis(patrimoni net) que siguin d’almenys el 20% de l’import del contracte(financer):

-lot 1: 18.078,59 €

-lot 2: 5.887,57 €

La solvència tècnica o professional s’acreditarà amb els següents mitjans:

1-Una relació dels principals subministraments realitzats en els darrers cinc anys, que inclogui: import, dates i beneficiaris públics o privats. Aquests subministraments s’acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l’òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic .Quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest, o a falta d’aquest certificat, mitjançant una declaració de l’empresari. Qualsevol altre mitjà dels indicats queda exclòs, a aquests efectes queda doncs exclòs per acreditar la solvència, els acords de l’òrgan de contractació d’adjudicació del contracte, i els propis contractes, documents que no acrediten que el contracte s’hagi executat totalment, els quals solament acrediten que l’oferta del licitador va ser seleccionada.

Serà requisit mínim de solvència  haver executat subministraments respecte els quals: L’import anual acumulat a l’any de major execució sigui  igual o superior a la seva anualitat mitja:

- lot 1: 78.066,63 €

- lot 2: 25.423,61 €

Si les empreses presenten oferta a més d’un lot, la solvència és determinarà per referència a la suma dels lots que es presenten i  no respecte els lots que podria ser adjudicatari, I

2- Una declaració en què s’indiqui la maquinària, material i equip tècnic del qual es disposarà per a la realització del contracte. S’hi ha d’adjuntar la documentació acreditativa pertinent (llistat d’estacions de servei especificant, el domicili i població i localització en un mapa ).

9.Criteris d’adjudicació

Els que consten a la clàusula 18 del plec de clàusules administratives:

1. Percentatge de descompte: de 0 a 70 punts.

2. Oferir sense cost per l’Ajuntament el servei de neteja una vegada al mes durant el contracte i les possible pròrrogues, tant exterior com interior als vehicles  que estiguin adscrits a cada un dels lots: 7 punts.

10. Condicions especials d’execució de caràcter social

Complir amb totes les disposicions en vigor en matèria laboral, de seguretat social i de seguretat i salut en el treball aplicades a les persones treballadores vinculades a l’execució del contracte, segons s’especifica a la clàusula 25 del PCA.

 

Manacor, 17 de juliol de 2017

El batle, per delegació de firma (decret 2863/2015)

Isabel Febrer Gelabert