Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 8063
Anunci Exposició i Cobrança

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovats els padrons del present exercici 2017 que a continuació es relacionen:

Impost sobre activitats econòmiques

Taxa cementiri

Taxa reserva aparcament i entrada vehicles, guals

Taxa ocupació via pública, taules i cadires

Us comunicam l'aprovació dels esmentats padrons, tant amb la finalitat d’efectuar-ne la notificació col·lectiva —en els termes que es dedueixen de l’article 102.3 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària—, com per fer-ne l’exposició al públic, en el tauler municipal d’edictes de l’Ajuntament de Maó, durant el termini de 15 dies, comptats a partir del dia següent al de la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra l'acte d'aprovació dels esmentats padrons podreu interposar recurs de reposició, previ al contenciós administratiu, en el termini d'un mes, a comptar a partir de l'endemà de la finalització del període d'exposició pública, d'acord amb l'article 14 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals.

La mera interposició del recurs no suspendrà l'execució de l'acte impugnat, llevat dels casos i circumstàncies previstos a l'article 14.2.i) del mateix text legal.

Respecte al termini d'ingrés, comunicam que el període de cobrament en voluntària dels rebuts corresponents als padrons abans relacionats serà de l’ 1 d’agost fins al 30 de novembre del 2017.

L'ingrés es farà efectiu a través de la pàgina web www.ajmao.org, a les entitats bancàries BBVA, CAIXABANK ”La Caixa”, BANCA MARCH, BMN ”Sa Nostra”, CAIXA POLLENÇA “Colonya”. Igualment, el pagament es podrà realitzar a les oficines de Recaptació d'aquest Ajuntament:

-C/ Ses Moreres, 13 – Horari de dilluns i divendres de 9:00h a 14:00h, dimarts, dimecres i dijous de 9:00 h a 14:00 h i de 16:30 h a 19:30 h i dissabtes de 9:00 h a 13:00 h.

-C/ Curniola, 43 – 2n (POIMA) - Horari de dimarts, dimecres i dijous de 9:00 h a 14:00 h.

Una vegada finalitzat el termini d'ingrés, els deutes seran exigits pel procediment de constrenyiment i s'incrementaran amb el recàrrec, els interessos de demora i, si escau, les costes que es produeixin, d'acord amb el que estableixen els articles 26, 28 i 161 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària.

 

Maó, 19 de juliol de 2017

L'alcaldessa,

Conxa Juanola Pons