Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'INNOVACIÓ, RECERCA I TURISME

Núm. 6585
Extracte de la per la qual s’ofereixen ajuts per contractar personal tècnic de suport a la recerca a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (identificador): 349218

De conformitat amb allò previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

Als efectes d’aquests ajuts poden ser beneficiaris els centres d’R+D següents:

a) Centres públics d’R+D: les universitats públiques, els organismes públics de recerca reconeguts per la Llei 14/2011, els centres d’R+D amb personalitat jurídica pròpia i diferenciada vinculats a l’Administració general de l’Estat o que en depenen i els centres d’R+D vinculats a administracions públiques territorials o que en depenen, independentment de la personalitat jurídica.

b) Centres públics i privats d’R+D sense finalitat de lucre: universitats privades i entitats públiques i privades sense finalitat de lucre amb capacitat i activitat demostrades en R+D. S’hi inclouen els centres tecnològics la propietat i la gestió dels quals corresponen majoritàriament a les administracions públiques.

Segon. Finalitat:

L’objecte de la convocatòria, en règim de concurrència competitiva, és la contractació personal tècnic de suport perquè s’incorpori a unitats de recerca que duguin a terme les seves activitats a les Illes Balears.

Tercer. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d’Innovació, Interior i Justícia de 26 de gener de 2010 per la qual s’estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació (BOIB núm. 25, de 13 de febrer).

Quart. Import:

La dotació màxima de cadascun dels ajuts és de 20.000,00 euros per a cadascuna de les tres anualitats del contracte.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies naturals comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquest extracte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma de Mallorca, 2 de juny de 2017

El Vicepresident i Conseller d’Innovació, Recerca i Turisme
Gabriel Barceló i Milta