Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

EMPRESA MUNICIPAL BELLVER SA

Núm. 6583
Licitació del contracte d´obres contemplades al “Projecte de reconstrucció parcial del col·lector de sanejament del passeig Neptú de s’Illot”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Entitat adjudicadora

a) Organisme: Bellver, SA, empresa municipal dependent de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

b) Dependència que tramita l’expedient: Secretaria.

c) Data d´aprovació dels plecs: 15 de juny de 2017.

2. Objecte del contracte

a) Descripció: Execució de les obres i actuacions contemplades al “Projecte de reconstrucció parcial del col·lector de sanejament del Passeig Neptú de S’Illot”.

b) Durada del contracte: Màxim 2 mesos a comptar des de dia 1 d’octubre de 2017.

3. Tramitació, procediment i forma d’adjudicació

a) Tramitació: Ordinària.

b) Procediment: Obert.

c) Forma: Contracte no subjecte a regulació harmonitzada.

4. Pressupost

a) Import IVA exclòs: 132.892,61 euros.

b) IVA:  27.907,45 euros.

c) Total: 160.800,06 euros.

5. Garanties

Definitiva: 5% de l´import d´adjudicació del contracte, exclòs l´impost sobre el valor afegit.

6. Obtenció de documentació i informació

a) Entitat: Empresa municipal Bellver, SA.

b) Domicili: Plaça Ajuntament, 1.

c) Localitat i codi postal: Sant Llorenç des Cardassar, 07530.

d) Telèfon: (34) 971838393

e) Telefax: (34) 971838094

f) Perfil del contractant: www.santllorenc.es

7. Requisits específics del contractista. Solvència

Classificació:

No hi ha obligació d´acreditar classificació. No obstant això, s´admet l´acreditació de solvència mitjançant la següent classificació:

  • Grup E  Subgrup 1  Categoria 1 (antiga B)  Tipus d´activitat: Proveïments i sanejaments

Solvència:

Acreditació de la solvència del contractista, en els termes del plec de clàusules administratives particulars:

- Per a l´acreditació de la solvència econòmica i financera:

Mitjans: Xifra anual de negocis, en els darrers tres anys, de com a mínim 160.000 euros anuals, IVA inclòs. La justificació es durà a terme mitjançant la presentació dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l’empresari estigués inscrit en l’esmentat Registre, i en cas contrari, per les dipositades en el registre oficial en el que hagi de trobar-se inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el registre de la propietat acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres inventaris i comptes anuals legalitzats en el Registre Mercantil. En cas d’empreses de recent creació, únicament es tindria en compte el període a partir del qual s’iniciï la seva activitat havent-se de guardar, no obstant, la deguda proporcionalitat conforme al requisit mínim establert.

Per a acomplir amb aquest requisit s’haurà de tenir en compte que la quantia anual en cadascun dels tres exercicis sigui igual o superior a la xifra indicada; o bé, que la quantia mitja dels tres anys sigui superior a la mateixa.

- Per a l´acreditació de la solvència tècnica o professional:

Mitjans: Relació de les obres executades en el curs dels últims deu anys corresponents al mateix grup o subgrup de classificació al qual correspon el contracte, avalada per certificats de bona execució per a les obres més importants; aquests certificats indicaran l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres i es precisarà si es van realitzar segons les regles per les quals es regeix la professió i es van portar normalment a bon terme. Els certificats de bona execució de les obres incloses en la relació el destinatari de les quals fos una entitat del sector públic podran ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'entitat contractant de les obres.

L’import anual que l’empresari ha d’acreditar com executat durant l’any de major execució dins el període de deu anys ha de ser, com a mínim, de 160.000 euros, IVA inclòs.

A aquests efectes, les obres executades per una societat estrangera filial del contractista d'obres tindran la mateixa consideració que les directament executades pel mateix contractista, sempre que aquest últim tingui directament o indirectament el control d'aquella en els termes que estableix l'article 42 del Codi de comerç. Quan es tracti d'obres executades per una societat estrangera participada pel contractista sense que es compleixi aquesta condició, només es reconeixerà com a experiència atribuïble al contractista l'obra executada per la societat participada en la proporció de la participació d'aquell en el capital social d'aquesta.

8. Presentació d’ofertes

a) Termini: 26 dies naturals comptats a partir del dia següent a la data de publicació de l´anunci de licitació al BOIB. Si el darrer dia d´aquest termini fos dissabte, diumenge o festiu, el termini per a la presentació de proposicions s´entendrà prorrogat fins al primer dia hàbil següent.

b) Hora límit: 14:30 hores.

c) Documentació a presentar: L´especificada al plec de clàusules administratives particulars que regeix la licitació del contracte.

d) Lloc de presentació:

- Registre General de l´empresa municipal Bellver, SA.

- Plaça Ajuntament, 1, 07530 Sant Llorenç des Cardassar.

- Telèfon: (34) 971838393.

- Telefax: (34) 971838094.

9. Obertura de les ofertes

a) Entitat: Empresa municipal Bellver, SA. (Saló de sessions de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar).

b) Domicili: Plaça Ajuntament, 1, 07530, Sant Llorenç des Cardassar.

c) Data i hora: Les anunciades en el seu moment al perfil del contractant.

10. Criteris de valoració d´ofertes i adjudicació del contracte:

Proposició econòmica (preu): 80 punts.

Proposició tècnica relativa als criteris avaluables mitjançant fórmules: 20 punts    

11. Altres informacions

D´acord amb el que disposa l´article 188.3 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, el plec de clàusules administratives particulars s´exposa al públic, al departament de Secretaria, durant el termini de deu dies naturals a partir de la data de publicació d´aquest anunci, perquè puguin presentar-s´hi reclamacions, que seran resoltes pel Consell d´Administració de l´empresa municipal Bellver, SA. 

Sant Llorenç des Cardassar, 15 de juny de 2017

El president,
Mateu Puigròs Sureda