Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE CULTURA, PARTICIPACIÓ I ESPORTS

Núm. 6579
Correcció d'errades advertides en la Resolució de la consellera de Cultura, Participació i Esports, d’11 de juny, per la qual es reconeix la condició d’esportista d’alt nivell de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fet 

En la Resolució de la consellera de Cultura, Participació i Esports d’11 de juny, per la qual es reconeix la condició d’esportistes d’alt nivell de les Illes Balears, s'ha detectat una errada de caràcter material o de fet, que afecta a l’esportista Cristina Garau Areces, atès que sortia al llistat provisional d’esportistes admesos, i no figura al llistat definitiu que s’adjunta com a annex I a dita Resolució.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú, que estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, que disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.  

Per tot això,

Resolc

1. Corregir l’error material o de fet, detectat a la Resolució de la consellera de Cultura, Participació i Esports, d’11 de juny, per la qual es reconeix la condició d’esportistes d’alt nivell de les Illes Balears, en el sentit següent:

Incloure en el llistat d’esportistes d’alt nivell, que figura com a annex I d’aquesta Resolució, l’esportista:

“Cristina Garau Areces”  

2. Publicar aquesta correcció d’errades al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Palma, 14 de juny de 2017

La consellera de Cultura, Participació i Esports
Francesca Tur Riera