Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 6539
Participació Ciutadana - Decret protecció dades

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 14 de juny de 2017 la regidora de l’Àrea delegada de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial va dictar amb el núm 11609 el següent Decret:

1.-  Aprovar la creació d’un fitxer anomenat “PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS” , on es recullen les dades aportades pels ciutadanes que participin en les fases de recollida de suports i votacions dels pressupostos participatius de l’Ajuntament de Palma, tant via informàtica com mitjançant fulles de recollida de suports.

2.- Les dades que constaran a l’esmentat fixer les aportaran els mateixos usuaris quan participin a iniciativa pròpia.

3.- El fitxer s’estructura a partir de les següent dades : nom i llinatges de la persona, núm. DNI, data de naixement, signatura i proposta a la que es dòna suport. 

4.- Quan a la comunicació de dades, els destinataris seran el diferents departaments municipals de l’Ajuntament de Palma implicats als expedients corresponents, i no es preveu la comunicació de les dades del fitxer a altres Institucions. No es preveu cap transferència internacional.

5.- L’òrgan responsable del fitxer és el departament de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial de l’Ajuntament de Palma i és per tant l’encarregat del tractament de les dades de caràcter personal que adoptarà les mesures de seguretat previstes al Títol VIII del RGPD.

6.- La unitat on es podran exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició és la pròpia Regidoria de Participació Ciutadana, situada al 3r pis de l’edifici de Cort, (Santa Eulàlia, núm. 9) de Palma

7.- El nivell de seguretat exigible serà el BÀSIC, atès el títol VIII del reglament 1720/2007.

8.- Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

9.- Notificar aquesta resolució a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades per a la seva inscripció en el Registre General de Protecció de Dades.

   

Palma, 15/6/2017

La cap del Departament
Antònia Casas Mora