Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 6481
Expedient 2114/2017. Aprovació inicial de l'Ordenança reguladora del Mercat d’Artesania de Sóller

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’Ajuntament en Ple, en la seva sessió celebrada el dia 9 de maig de 2017, per 11 vots a favor i 6 vots en contra, va ACORDAR:

  1. Aprovar inicialment l’Ordenança reguladora del Mercat d’Artesania de Sóller.

  2. Sotmetre-la a informació pública i audiència a les persones interessades, mitjançant la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, per un termini de trenta dies perquè es puguin presentar reclamacions o suggeriments, que la Corporació resoldrà.

  3. En el supòsit de que no es presentin reclamacions ni suggeriments, dita Ordenança esdevindrà aprovada definitivament pel simple transcurs del termini d’exposició pública.

  4. Una vegada aprovada definitivament, es procedirà a la publicació íntegra del text de l'Ordenança en el BOIB, requisit necessari per a la seva entrada en vigor.

  5. Remetre el text complet de l'Ordenança a l'Institut Balear de la Dona, als efectes d'elaborar l'informe preceptiu sobre l'impacte de gènere (article 7 g de la Llei 12/2006, de 20 de setembre).

El text de l'Ordenança es pot consultar al tauler d'anuncis de la pàgina web de l'Ajuntament de Sóller: www.ajsoller.net.

 

 (Data de signatura: 07/06/2017

 Jaume Servera Servera)