Secció V. Anuncis
Subsecció primera. Contractació Pública
ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA
CONSORCI ESCOLA D'HOTELERIA DE LES ILLES BALEARS
Núm. 5770
Resolució de la Directora Gerent del Consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears per la qual s’anuncia la formalització del contracte de subministrament de carns i ous per a la seva utilització en l'explotació dels punts de venda i les pràctiques dels cursos dels plans d'estudis propis que imparteix l'EHIB a Palma
1.- Entitat adjudicadora:
a) Organisme: consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.
b) Dependència que tramita l’expedient: Directora gerent
c) Número d’expedient: 01/2017
d) Direcció d'internet del perfil del contractant: www.plataformadecontractacio.caib.es
2.- Objecte del contracte:
a) Tipus: subministrament
b) Descripció: Subministrament de carns i ous per a la seva utilització en l'explotació dels punts de venda i les pràctiques dels cursos dels plans d'estudis propis que imparteix l'EHIB a Palma.
c) CPV: 151000009
d) Butlletí o Diari oficial i data de publicació de l’anunci de licitació: BOIB edicte 2194 de 7 de març de 2017.
3.- Tramitació i procediment
a) Tramitació: ordinària
b) Procediment: obert amb 6 lots
4.- Pressupost base de licitació:
a) Import total: 69.279,71 euros (IVA inclòs)
5.- Formalització:
a) Data: 28 d’abril de 2017
b) Contractista dels lots 1, 2, 3 i 4: Mallorquina de Hoteles y Restaurantes SL
Contractista dels lots 5 i 6: Jacinto Martín Gómez
c) Import de l’adjudicació (IVA inclòs):
Lot 1: 21.291,88 euros
Lot 2: 14.818,76 euros
Lot 3: 8.927,10 euros
Lot 4: 12.092,61 euros
Lot 5: 3.469,95 euros
Lot 6: 3.837,60 euros
Palma, 25 de maig de 2017
La Directora Gerent del consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears
Maria Tugores Ques