Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSORCI ESCOLA D'HOTELERIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 5769
Resolució de la Directora Gerent del Consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears per la qual s’anuncia la formalització del contracte de subministrament de peix i marisc fresc per a la seva utilització en l'explotació dels punts de venda i les pràctiques dels cursos dels plans d'estudis propis que imparteix l'EHIB a Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1.- Entitat adjudicadora:

a) Organisme: consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

b) Dependència que tramita l’expedient: Directora gerent

c) Número d’expedient: 02/2017

d) Direcció d'internet del perfil del contractant: www.plataformadecontractacio.caib.es

2.- Objecte del contracte:

a) Tipus: subministrament

b) Descripció:  Subministrament de peix i marisc fresc per a la seva utilització en l'explotació dels punts de venda i les pràctiques dels cursos dels plans d'estudis propis que imparteix l'EHIB a Palma.

c) CPV: 15200000-0

d) Butlletí o Diari oficial i data de publicació de l’anunci de licitació: BOIB edicte 2195 de 7 de març de 2017.

3.- Tramitació i procediment

a) Tramitació: ordinària

b) Procediment: obert

4.- Pressupost  base de licitació:

a) Import total: 26.632,54 euros (IVA inclòs)

5.- Formalització:

a) Data: 28 d’abril de 2017

b) Contractista: Pescados Oliver SL

c)  Import de l’adjudicació (IVA inclòs): 26.632,54 euros

      

Palma, 25 de maig de 2017

La Directora Gerent del consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears
Maria Tugores Ques