Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 416
Nomenament de personal eventual de l' Ajuntament d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa púbic que mitjançant Decret d'Alcaldia  de data 13 de gener de 2017 s'ha resolt el nomenament del Sr.  Alejandro Jofre Moll , amb efectes des del dia 16 de gener de 2017 com a Adjunt al gabinet de comunicació, dins de la plantilla de personal eventual de l'Ajuntament d'Eivissa, amb retribució anual de 30.000,01€ bruts anuals retribuïts en 14 pagues.

El personal eventual nomenat podrà ser cessat lliurement per aquesta Alcaldia i automàticament cessarà quan cessi l'Alcalde o expiri el seu mandat, no conferint aquest nomenament mèrit per a l'accés a la funció pública o a la promoció interna.

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar:

a) Directament, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació de la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

b) Recurs potestatiu de reposició davant l'Alcaldia, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació, d'acord amb l'article 123 i 124 de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

c) Qualsevol altre recurs que cregueu convenient, d'acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Eivissa, 17 de gener de 2017

L'ALCALDE
Rafael Ruiz González