Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSORCI PER A LA PROTECCIÓ DE LA LEGALITAT URBANÍSTICA EN SÒL RÚSTIC DE L'ILLA DE MENORCA

Núm. 407
Publicació de la modificació de les bases per a la convocatòria d’una borsa d’assessor jurídic del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de l’Illa de Menorca, amb caràcter de funcionari interí (BOIB núm. 148, de 24 de novembre), i ampliació del termini de presentació de sol·licituds

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que la presidenta del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de l’Illa de Menorca, mitjançant Decret de Presidència núm 6, de 18 de gener de 2017, ha resolt el següent:

PRIMER.- Publicar la modificació del punt 2.1.2., de la clàusula setena de les bases, acordada per la Junta de Govern del Consorci en data 18 de gener de 2017, per tal que quedi redactat de la següent manera:

«2.1.2. Serveis efectius en llocs funcions similars a les del lloc de treball, prestats en empreses privades 2 punts per mes.

OBSERVACIONS: Es valoraran els serveis efectius prestats en places de categoria professional similar a la plaça convocada. No es valoraran els serveis prestats en places que hagin estat cobertes mitjançant comissions de serveis, personal eventual o assignació temporal de tasques adjudicades per lliure designació, excepte el que preveu la Llei 3/2007, de la Funció Pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears a l'article 88.bis (afegit pel DL 2/2013)».

SEGON. Ampliar el termini de presentació de sol·licituds amb 7 dies naturals comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat aquesta modificació en el BOIB.

TERCER. Donar compte d’aquesta resolució en la propera reunió de la Junta de Govern que tengui lloc.

    

  Maó, 18 de gener de 2017

La presidenta

Susana Irene Mora Humbdert