Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TREBALL, COMERÇ I INDÚSTRIA

Núm. 14250
Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria de 16 de desembre de 2016 per la qual s’aprova la segona ampliació del crèdit assignat en la Resolució de 15 d’abril de 2016 per la qual s’aprova la convocatòria per concedir ajuts destinats a mantenir els llocs de treball de persones amb discapacitat en centres especials d’ocupació per mitjà del finançament parcial dels seus costs salarials i de l’adaptació dels llocs de treball i l’eliminació de barreres arquitectòniques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria de 15 d’abril de 2016 es va aprovar la convocatòria per concedir ajuts destinats a mantenir els llocs de treball de persones amb discapacitat en centres especials d’ocupació per mitjà del finançament parcial dels seus costs salarials i de l’adaptació dels llocs de treball i l’eliminació de barreres arquitectòniques (BOIB núm. 50, de  21 d’abril).

D’acord amb l’apartat tercer de la Resolució esmentada, el crèdit total assignat als ajuts que estableix la convocatòria és de tres milions cinc-cents mil euros (3.500.000 €). Aquesta assignació s’ha ampliat per mitjà de resolució del conseller de Treball, comerç i Indústria de 13 de desembre de 2016 en un import de cent cinquanta-vuit mil euros (158.000 €), amb la qual cosa l’assignació total de la convocatòria és de 3.658.000 €.

Els fons assignats a la convocatòria es financen amb càrrec als programes de suport a l’ocupació dels pressuposts generals de l’Estat. En la LXII sessió de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Afers Socials, que va tenir lloc dia 18 d’abril de 2016, es va aprovar la distribució de fons en matèria laboral dels pressuposts generals de l’Estat que han de gestionar les comunitats autònomes l’any 2016.

El crèdit total assignat a la convocatòria per concedir ajuts destinats a mantenir els llocs de treball de persones amb discapacitat en centres especials d’ocupació per mitjà del finançament parcial dels seus costs salarials i de l’adaptació dels llocs de treball i l’eliminació de barreres arquitectòniques és insuficient per atendre les sol·licituds presentades, el període hàbil de presentació va acabar dia 15 de novembre de 2016.

Per tot això, i atès que hi ha crèdit pressupostari, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Ampliar en vint-i-quatre mil euros (24.000 €) el crèdit assignat en la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria de 15 d’abril de 2016 per la qual s’aprova la convocatòria per concedir ajuts destinats a mantenir els llocs de treball de persones amb discapacitat en centres especials d’ocupació per mitjà del finançament parcial dels seus costs salarials i de l’adaptació dels llocs de treball i l’eliminació de barreres arquitectòniques, amb càrrec a la partida pressupostària 19601 322A01 47000.00 16021 dels pressuposts vigents de la Comunitat Autònoma.

Amb aquesta ampliació, la partida disposa d’un crèdit total assignat d’1.982.000 €.

2. Fixar que amb aquesta ampliació el crèdit total assignat a la convocatòria és de tres milions sis-cents vuitanta-dos mil euros (3.682.000 €).

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 16 de desembre de 2016

 El conseller de Treball, Comerç i Indústria
Iago Negueruela Vázquez