Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 14227
Resolució del director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases per la qual es convoca l’obertura del termini per a la presentació de sol·licituds i per a l’aportació de mèrits per cobrir, pel procediment de lliure designació, un lloc de Cap de Servei d’ Informàtica

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

La Direcció de Gerència presenta les bases que han de regir el procés selectiu per cobrir, pel procediment de lliure designació, un lloc de Cap de Servei d’ Informàtica.

Fonaments de dret

De conformitat amb l'Acord de Govern de 18 de gener de 2013, pel qual es ratifica l'Acord de Taula Sectorial de Sanitat (BOIB de 22/01/13) pel qual es regula el sistema de provisió de càrrecs no directius del personal estatutari de Gestió i Serveis del Servei de Salut

Per tot això dit la següent

Resolució

1. Convocar l’obertura del termini per a la presentació de sol·licituds i per a l’aportació de mèrits per optar al lloc de Cap de Servei d’ Informàtica.

2. Establir els destinataris, la dependència, el sistema, les funcions, el perfil, els mèrits, els requisits, el lloc i el termini per a la presentació de les sol·licituds (Annex I)

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l’òrgan que la dicta, en el termini d’un mes a comptador des de l’endemà d’haver-ne rebut la notificació, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. També s’hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver rebut la notificació de la resolució, d’acord amb els articles 8.6 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri oportú interposar-hi.

Palma, 15 de desembre de 2016

María Dolores Acón Royo

La directora gerent de l’Hospital Universitari Son Espases

(BOIB núm. 10/2016, de 21 de gener)

 

ANNEX I

Destinataris: Personal estatutari de gestió i serveis del subgrup A1 o A2.

Dependència: Subdirecció de Gestió (Sistemes d’ Informació)

Sistema: Lliure designació. El personal nomenat per a un lloc de treball de lliure designació pot ser cessat discrecionalment per l’autoritat que acordà el seu nomenament.

Requisits:

o    Els aspirants han de complir els requisits generals establert en l'article nº 5 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre.

o    Aquest lloc pot ser ocupat tant pel personal estatutari de gestió i servei fix del subgrup A1 o A2, estiguin en la situació de servei actiu o reserva de plaça en institucions sanitàries.

o    L'acompliment d'aquest càrrec serà en dedicació exclusiva

Funcions:

Haurà de complir les funcions pròpies d’un cap de Servei, entre les quals hi ha les següents:

1. Dirigir, organitzar, controlar i planificar la feina dels serveis que són de responsabilitat del Servei d’Informàtica de la Gerència del Sector Ponent, entre els quals, s’hi troben:

a) Servei d’Atenció a l’usuari.

b) Servei de Microinformàtica.

c)  Servei d’Operacions i administració de sistemes i xarxes de comunicacions.

d)  Servei de suport d’aplicacions.

e) Desenvolupament, manteniment i parametrització dels Sistemes d’Informació i aplicacions propis de la Gerència del Sector Ponent, així com dels Sistemes d’Informació Corporatius del Servei de Salut, utilitzats per usuaris de la Gerència del Sector Ponent, en cas que així es requereixi.

2. Coordinar els projectes de tecnologies i sistemes d’informació, explotació, operació, infraestructura de sistemes i comunicacions i seguretat de la informació de la Gerència del Sector Ponent.

3. Participar en la definició i establiment de polítiques tecnològiques de la Gerència del Sector Ponent i corporatives del Servei de Salut de les Illes Balears, en els grups de treball que a aquest efecte s’estableixin des de la Subdirecció de Gestió (Sistemes d’Informació) de la Gerència del Sector Ponent, i des de l’OTIC (Oficina de Tecnologies de la Informació i Comunicacions) respectivament.

4. Suport a la Subdirecció de Gestió (Sistemes d’Informació), en les tasques que aquesta li encomani.

Sol·licituds:

S'han de dirigir les sol·licituds al director gerent de l'Hospital Universitari Són Espases i s'han de presentar en un termini de deu dies hàbils explicant des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria.

Les sol·licituds s'han de presentar en el Registre General de l'Hospital Universitari Son Espases, Servei de Planificació de Recursos Humans, situat en la planta 0 del mòdul K, Carretera de Valldemossa nº 79, C.P, 07120 de Palma, Illes Balears. L'horari del Servei de Planificació de Recursos Humans és de 08:00 h. a 15:00 h., excepte dissabtes, diumenges i festius. També es poden presentar en qualsevol dels llocs i en les formes que estableix l'article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. S'han de fer constar de forma expressa i concreta el lloc de treball al qual es vol optar

Resolució de la convocatòria:

El director gerent de l'Hospital Universitari Son Espases dictarà una resolució amb l'adjudicació de la plaça al candidat  seleccionat. Aquesta resolució serà publicada en els taulers d'anuncis de l'Àrea de Salut de Mallorca i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.