Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ARTÀ

Núm. 14223
Exposició pública de l'acord del Ple de l'aprovació inicial de la modificació puntual 2ª de les Normes Subsidiàries de planejament del terme municipal d’Artà

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament d’Artà, a la sessió extraordinària i urgent celebrada el dia 12 de desembre de 2016 amb les formalitats legals i reglamentàries vigents va acordar i fa públic l’acord següent:

<<2. Aprovació inicial de la modificació puntual núm. 2 de les Normes Subsidiàries

[...]

1. Aprovar inicialment la modificació puntual 2ª de les Normes Subsidiàries de planejament del terme municipal d’Artà consistent en el canvi parcial de l’ús del sistema general en sòl rústic Aparcament “Na Pati” a equipament sanitari, d’acord amb la documentació elaborada pers serveis tècnics i jurídics municipals en data 9 de desembre de 2016.

2. Aprovar la incorporació al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Artà de les mesures de mobilitat recollides a l’informe de data 23 de maig de 2016 emès per l’Oficial Cap de la Policia local d’Artà.

3. Sotmetre  a informació pública l’aprovació inicial de la modificació puntual 2ª de les Normes Subsidiàries de planejament del terme municipal d’Artà al període d’informació pública per un termini de 45 dies hàbils anunciant l’acord en el Butlletí Oficial de les Illes, en un dels diaris de major difusió de les Illes Balears i en la seu electrònica de l’Ajuntament d’Artà; sol·licitant igualment informe de les administracions o els ens les competències dels quals es puguin veure afectades per l’acord adoptat. >>

 

Artà, 16 de desembre 2016

El batle

Bartomeu Gili Nadal