Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 14179
Aprovació inicial Pressupost General i Plantilla de Personal per a l'any 2017

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el que disposen els articles 112 de la llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local, i l'article 169.1 del RDL 2/2004, de 5 de març, del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, es troba en exposició al públic, a efecte d'eventuals reclamacions, el Pressupost General d'aquest Ajuntament amb les corresponents Bases d'Execució, constituït pel Pressupost propi de l'Ajuntament, així com la Plantilla de Personal d'aquesta Entitat per a l'exercici 2017 aprovats inicialment pel Ple de l'Ajuntament en sessió extraordinària celebrada el dia 2 de desembre de 2016.

Els interessats legitimats segons el que es disposa en l'article 170.1 del R.D.L 2/2004, de 5 de març, i pels motius taxativament enumerats en el núm. 2 de l'esmentat article, podran presentar reclamacions amb subjecció a l'els següents tràmits:

a) Termini d'exposició i admissió de reclamacions: Quinze dies hàbils explicats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

b) Oficina de presentació: Registre General, oficines municipals.

c) Òrgan davant el qual es reclama: Ple de l'Ajuntament.

En el cas que no es presenti cap reclamació, l'acord d'aprovació inicial serà elevat a definitiu, sense necessitat d'adoptar un nou acord. En cas contrari el Ple disposarà del termini d'un mes per resoldre-les.

 

Deià, a 16 de desembre de 2016

La Batlessa,

Magdalena López Vallespir