Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 14165
Acord del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa d'aprovació de la modificació de les bases de la convocatòria d'ajudes per al foment de la moda Adlib, per a l'any 2016

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa, en reunió ordinària de data 2 de desembre de 2016, va acordar l'aprovació, per unanimitat dels seus membres, de la modificació de les bases de la convocatòria d'ajudes per al foment de la moda Adlib, per a l'any 2016, en els termes següents:

“(...)

PRIMER.- MODIFICAR la base 8.2 en el sentit següent:

- on diu

Els expedients es resoldran en un termini màxim de trenta dies a comptar des de la finalització del termini de presentació de les sol·licituds a què es refereix aquesta convocatòria. Transcorregut aquest termini sense que s’hagi dictat resolució expressa, la sol·licitud s’ha d’entendre desestimada.

- ha de dir

Els expedients es resoldran en un termini màxim de quaranta cinc dies a comptar des de la finalització del termini de presentació de les sol·licituds a què es refereix aquesta convocatòria. Transcorregut aquest termini sense que s’hagi dictat resolució expressa, la sol·licitud s’ha d’entendre desestimada.

SEGON.- PUBLICAR aquest acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 (...)”

    

Eivissa, 15 de desembre de 2016

    

El secretari tècnic d'Economia, Hisenda, Indústria i Comerç,

Sergio Sora Pascual