Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 14126
Addenda a la modificació del Conveni Urbanístic referent a les casernes de Conde de Cifuentes i duc de Crillón

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament des Castell, en la sessió extraordinària realitzada el dia 18 de novembre de 2016, va adoptar el següent acord:

ADDENDA A la MODIFICACIÓ DEL CONVENI URBANÍSTIC SUBSCRIT EN DATA 04/09/2014 ENTRE L'AJUNTAMENT DES CASTELL I "SOCIETAT DE GESTIÓ D'ACTIUS PROCEDENTS DE LA REESTRUCTURACIÓ BANCÀRIA, S.A. (SAREB), REFERENT A LES CASERNES DE CONDE DE CIFUENTES I DUC DE CRILLÓN DE LA PLAÇA ESPLANADA.

1. Aprovar inicialment una addenda de 2 anys, a comptar des del 30 de setembre de 2016 a la modificació del conveni urbanístic amb la “Sociedad de Gestión de Activos procedentes de la Reestructuración Bancaria, S.A. (SAREB)”, que afecta a les Casernes de Conde de Cifuentes i Duc de Crillón, emplaçats a la Plaça Esplanada des Castell.

2. Sotmetre l'addenda del conveni urbanístic amb la ““Sociedad de Gestión de Activos procedentes de la Reestructuración Bancaria, S.A. (SAREB)”, a informació pública durant un termini de temps d'un mes, mitjançant un anunci en el Tauler d'anuncis de l'Ajuntament i a la web municipal, en el BOIB i en un diari de la major circulació a la Illa, perquè durant aquest termini de temps es puguin formular al·legacions, suggeriments o observacions que estimin pertinents.

En el cas que no es presenti cap al·legació o suggeriment, s'entendrà definitivament adoptat aquest acord ara provisional.

3. Atorgar igualment un període d'informació pública d'un mes a l'Associació de veïns des Castell, perquè puguin formular al·legacions, suggeriments o observacions que estimin pertinents.

4. Notificar el present acord a la “Sociedad de Gestión de Activos procedentes de la Reestructuración Bancaria, S.A. (SAREB)”, pel seu coneixement i efectes oportuns.

Ho sign jo, el batlle, José Luis Camps Pons, a Es Castell en la data de la signatura electrònica que consta a aquest document

 

 Es Castell 15 de desembre de 2016

 

 El Batlle

José Luís Camps Pons