Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE FORNALUTX

Núm. 13863
Aprovació Definitiva Ordenança Fiscal nº 21

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Transcorregut el termini d’exposició pública de la modificació de l’ordenança fiscal núm. 21, reguladora de l’Impost de vehicles de transmissió mecànica (IVTM), aprovada provisionalment a la sessió extraordinària de ple, de 18 d’octubre de 2016 (publicada en el BOIB núm. 133, de 20 d’octubre de 2016), sense que s’hagi presentat cap reclamació, l’acord d’aprovació inicial ha esdevingut definitiu. De conformitat amb l’article 103.2 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, l’article 107 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases del règim local i dels  articles 17.3 i 17.4 del RDL 2/2004, de 2 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, es transcriu a continuació el text modificat.

S’afegeix a l’article 3 el punt següent:   

3.- Tendran una bonificació del 100 per cent els vehicles històrics o aquells que  tenguin una antiguitat mínima de vint-i-cinc anys comptats a partir de la data de la seva fabricació. Si aquesta no es conegués es prendrà com a tal la de la seva primera matriculació, o en el seu defecte, la data en què el corresponent tipus o variant es va deixar de fabricar.

El procediment de tramitació d’aquesta bonificació serà a instància de part, prèvia sol·licitud de la persona interessada, amb la presentació documental necessària per acreditar els requisits exigits; una vegada acreditada l’antiguitat del vehicle se concedirà la subvenció mitjançant decret de batlia, amb efectes al període impositiu de l’exercici següent.

Se modifica l’article 8, que queda de la següent manera:

Article 8è. El pagament de l’impost s’ha de fer dins el termini fixat anualment per l’òrgan de recaptació a qui l’Ajuntament hagi cedit la gestió d’aquest impost, per als vehicles que ja estiguin matriculats o declarats aptes per circular. En cas de nova matriculació o de modificació en el vehicle que alteri la seva classificació a efectes tributaris, el termini del pagament de l’impost o de la liquidació complementària serà de 30 dies a partir del següent de la matriculació o rectificació.

 

Fornalutx, 5 de desembre de 2016

El batle,

Antonio Aguiló Amengual