Torna

Butlletí Oficial de les Illes Balears

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSORCI ESCOLA D'HOTELERIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11568
Resolució de la Directora Gerent del Consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears per la qual s’anuncia la formalització del contracte de subministrament de fruites i verdures per al funcionament ordinari del consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears-EHIB-, amb seu a l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (Campus UIB)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1.- Entitat adjudicadora:

a) Organisme: consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

b) Dependència que tramita l’expedient: Directora gerent

c) Número d’expedient: 06/2016

d) Direcció d'internet del perfil del contractant: www.plataformadecontractacio.caib.es

2.- Objecte del contracte:

a) Tipus: subministrament

b) Descripció:  Subministrament de fruites i verdures per al funcionament ordinari del consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears.

c) CPV: 03200000-3

d) Butlletí o Diari oficial i data de publicació de l’anunci de licitació: BOIB edicte 8750 de 30 de juliol de 2016.

3.- Tramitació i procediment

a) Tramitació: ordinària

b) Procediment: obert

4.- Pressupost  base de licitació:

a) Pressupost de despesa màxima de cada lot (IVA inclòs):

  • Lot 1: 21.762,92 euros
  • Lot 2: 14.580,32 euros
  • Lot 3: 8.603,97 euros

5.- Formalització

a) Data: 6 d’octubre de 2016

b) Contractista: Frutas y verduras Daniel S.L.

c)  Import de l’adjudicació:

  • Lot 1 verdura fresca: 19.510,48 euros IVA exclòs y 20.369,20 euros IVA inclòs.
  • Lot 2 fruita fresca: 13.263,97 euros IVA exclòs y 13.794.53 euros IVA inclòs.
  • Lot 3 patates i cebes: 7.747,50 euros IVA exclòs y 8.057,40 euros IVA inclòs.

 

Palma, 10 d’octubre de 2016

La Directora Gerent del Consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears
Maria Tugores Ques