Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 11656
Requeriment retirada vehicles abandonats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Intentada sense efecte la notificació per correu certificat amb justificant de recepció, o no havent-se pogut efectuar per ignorar-se el domicili o no haver-se trobat en el mateix als interessats que se relacionen, es procedeix, en compliment del que estableix l´article 44 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, a la publicació en el Boletín Oficial del Estado, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com en el tauler d´anuncis de l’Ajuntament  de Palma del següent :

“D´acord amb el que estableix la Llei 11/99, que modifica el Reial Decret Legislatiu 339/90, de 2 de març, modificat per la Llei 5/97, de 24 de març, en allò que fa referència a la determinació de l´estat d´abandonament dels vehícles, s´estableix que es presumirà racionalment el seu abandonament en el següent cas: quan romangui estacionat per un període superior a un mes en el mateix lloc i presenti desperfectes que facin impossible el seu desplaçament pels seus propis medis o li faltin les plaques de matriculació.

Resultant que sobre la base de l´establert a l´art. 3.b) de la Llei 22/2011, de 28 de juliol, de residus i sòls contaminats, s´entén que el vehícle abandonat és un residu sòlid urbà, atorgant l´art. 49.3, de la mateixa Llei, competències a les entitats locals per a la gestió d´aquests.

Considerant que dits vehícles es troben el supòsit anteriorment esmentat, el Regidor Delegat de Manteniment de Serveis, comunica :

1.- El tractament com a residu sòlid urbà dels vehícles que a continuació es realcionen.

2.- Notificar resolució als titulars dels vehícles , dels quals en siguin conegudes les dades, atorgant als titulars dels mateixos, basant-se amb l´establert a l´art. 53.3 de la Llei 22/2011 de residus, un termini de 48 hores desde la data de recepció de la notificació, perquè pugui aportar quantes al.legacions, documents o informacions cregui convenients.

3.- Considerar abandonats i no identificats als vehícles continguts a la següent relació sense matrícula o que no figurin en el registre central de vehícles de la Prefectura Provincial de Trànsit i , per tant, residu sòlid urbà.

Si no esteu d´acord amb el contingut d´aquest escrit disposeu d´un termini de 15 dies, comptant des del dia següent  a la recepció d´aquesta notificació , per al.legar tot allò que considereu convenient per a la vostra defensa i per proposar les proves que creieu oportunes.

Si en el termini de 48 hores no procediu a la retirada o no rebem notícies vostres, d´acord amb l´establert a la Llei 11/99, de 21 d´abril, de modificació de la Llei reguladora de les bases de règim local, i altres mesures pel desenvolupament local en matèria de trànsit, circulació de vehícles a motor i seguretat vial, en el seu art.2, es procedirà al seu tractament com a residu sòlid urbà, iniciant-se el corresponent expedient sancionador en  base a l´art.46.4.b de la Llei 22/2011 de residus i sòls contaminats, amb sanció de multa fins a  900 euros.

Les al.legacions han de presentar-se al Registre General de l´Ajuntament, dirigits a la Batlia i indicant les seves dades personals, domicili, data i matrícula del vehícle.

Tot això sense perjudici dels deutes que s´hagin generat amb l´Hisenda Municipal o d´altres organismes oficials als quals haurà de fer front el titular del vehícle.”     

Matrícula

Marca/ Model /Color

Titulars Vehicles

IB3666CK

Peugeot 205 blau

(dades personals ocultes)

B7413SX

Volvo gris

(dades personals ocultes)

5126BXF

Seat Inca

(dades personals ocultes)

Cosa que es fa pública pel seu coneixement i efectes.

 Alaró, 14 d’otubre de 2016

El secretari,

Jaume Nadal Bestard