Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 11639
Departament de Personal. Servei de Selecció, Provisió i Gestió. Rectificació de la convocatòria pública per a la provisió temporal en comissió de serveis pel sistema de lliure designació del lloc de treball Cap de Departament d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal (F30170006)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Regidora de l’Àrea de Funció Pública i Govern Interior, per resolució número 17.475 de 10 d’octubre de 2016, va acordar el següent:

PRIMER.-  Deixar sense efectes el decret 17415 de 7 d’octubre de 2016 pel qual es rectifica  el decret núm. 15.159 de 2 de setembre de 2016, i publicat al BOIB núm. 114, de 8 de setembre de 2016.

SEGON.- Rectificar la convocatòria pública per a la provisió temporal en comissió de serveis pel sistema de lliure designació del lloc de treball Cap de Departament d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal (F30170006), aprovada per decret núm. 15.159 de 2 de setembre de 2016, i publicada al BOIB núm. 114, de 8 de setembre de 2016, en el següent sentit:

On diu:

“Lloc de treball F30170006

CAP DE DEPARTAMENT D’ECOLOGIA, AGRICULTURA I BENESTAR ANIMAL, de l’Àrea d’Ecologia, Agricultura i Benestar animal

NÚMERO DE LLOCS A COBRIR: 1

ES/SUB/CLASSE:

- Escala de l’Administració Especial, Subescala Tècnica Superior de l’Administració Especial, especialitat enginyeria agrònoma, biologia, química o veterinària”

Ha de dir:

“Lloc de treball F30170006

CAP DE DEPARTAMENT D’ECOLOGIA, AGRICULTURA I BENESTAR ANIMAL, de l’Àrea d’Ecologia, Agricultura i Benestar animal

NÚMERO DE LLOCS A COBRIR: 1

ES/SUB/CLASSE:

- Escala de l’Administració Especial, Subescala Tècnica Superior de l’Administració Especial, especialitat enginyeria agrònoma, biologia, química, veterinari/ària o Medi Ambient”

TERCER.- Atorgar un termini de set dies hàbils a comptar des de l’endemà del dia següent a la publicació d’aquesta resolució en el BOIB, per presentar sol·licituds de participació en la convocatòria. Les instàncies presentades anteriorment es mantindran en la llista provisional d’admesos i exclosos.

QUART.- Publicar aquesta resolució en la web municipal i en el BOIB.

Contra aquest acord, que esgota la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs de reposició en el termini d’un mes davant el mateix òrgan que l’ha dictat, d’acord amb l’article 116 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. En cas de no interposar el recurs potestatiu de reposició es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu, segon l’article abans esmentat i els 45 i següents de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 10 d’octubre de 2016

La cap de Servei  de Selecció, Provisió i Gestió
Esperanza Vega Terrón