Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 11637
Citació a termini a les persones interessades en el recurs contenciós administratiu procediment ordinari núm. 269/2016 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, interposat per ISLA DE TAGOMAGO, SA contra acord del Ple d’aquesta Corporació de data 29 d’abril de 2016, d’aprovació definitiva del Pla Director Sectorial de Carreteres d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vist l’ofici del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears de data 8 de setembre de 2016 (RGE Consell Insular núm. 23208, de dia 26 de setembre de 2016), mitjançant el qual es posa de manifest la interposició de recurs contenciós administratiu procediment ordinari 269/2016, per la procuradora Sra. Margarita Jaume Noguera, en nom i representació de l’entitat  ISLA DE TAGOMAGO, SA, contra acord del Ple d’aquesta Corporació de data 29 d’abril de 2016, d’aprovació definitiva del Pla Director Sectorial de Carreteres d’Eivissa.

Tot això es fa públic en compliment del que disposa l’article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en relació amb l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, perquè serveixi de citació a termini a les persones interessades, per tal que, si escau, puguin comparèixer davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears a les esmentades actuacions (PO 269/2016), en el termini de NOU DIES comptadors a partir de l’endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de l'Estat.

Així mateix, se’ls fa saber que si s'hi personen fóra del termini indicat se’ls considerarà com a part, sense haver de retrotreure ni d’interrompre el curs del procediment per això, i que si no s’hi personen oportunament continuarà el procediment en els seus tràmits, sense ser necessari notificar-los-ho.

 

Eivissa, 14 d'octubre de 2016

 

El secretari tècnic de Turisme, Interior, Territori i Mobilitat,

Ramón Roca Mérida