Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 11632
Edicte de licitació del contracte mixt de subministrament per al soterrament de contenidors de recollida selectiva i residus orgànics a la carretera d'Artà

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució de la Regidora Delegada d’Hisenda, Contractació i Estadística, núm. 1553/2016, de data 11 d’octubre de 2.016, s’ha aprovat l’expedient del contracte mixt de subministrament per al soterrament de contenidors de recollida selectiva i residus orgànics a la Carretera d´Artà, que es tramitarà mitjançant  procediment obert, oferta econòmica més avantatjosa i diversos criteris d’adjudicació, tramitació d’urgència, expedient de contractació núm. CN-46/2016.

Conformement amb allò que disposa l’article 188.3 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, es sotmeten a informació pública els plecs de clàusules administratives particulars, per un termini de 10 dies naturals, per tal que puguin presentar-se reclamacions, que seran resoltes per l’òrgan de contractació, Regidora Delegada d’Hisenda, Contractació i Estadística. Simultàniament s’anuncia la licitació per la presentació de proposicions, si bé aquest es suspendrà quan es presentin reclamacions durant els esmentats terminis en els supòsits en que sigui necessari per resoldre les qüestions plantejades.

1.-Entitat Adjudicadora:

a) Organisme: Ajuntament d’Alcúdia.

b) Òrgan de contractació: Regidora Delegada d’Hisenda, Contractació i Estadística.

c) Data d’aprovació de la licitació: 11 d’octubre de 2.016

d) Número d’expedient: CN-46/2016

e) Dependència que tramita l’expedient: Secretaria, unitat de contractació, C/ Major, 9, Alcúdia, CP07400; Tfl. 971.89.71.00; Fax.971.54.65.15; mblloret@alcudia.net.

f) perfil del contractant: http://www.alcudia.net/ajuntament/ca/Tauler_de_contractacio/ (tauler de contractació)

g) data límit d’obtenció documentació i informació: fins el dia de finalització del termini de presentació d’ofertes i també a través del perfil del contractant.

2.-Objecte del contracte

a.-Tipus: Mixt: Objecte principal, Subministrament; prestació accessòria: obres auxiliars.

b.- CPV:

CPV Títol o principal: 34928480-6 (Contenidors per residus);

c.- Descripció de l’objecte: L’objecte principal del contracte és el soterrament de contenidors de recollida selectiva i residus orgànics a la Carretera d´Artà, entre els carrers Estrella de Mar i Caragol de Mar al Port d´Alcúdia, per tal de reduir l´impacte visual i donar una imatge més higiènica, així mateix la realització de l’objecte del contracte comporta la prestació accessòria de les obres auxiliars necessàries previstes per al soterrament dels contenidors.

d.- Divisió per lots: NO

e.-Termini d’execució/duració: màxim 8 SETMANES, rebaixable en dues setmanes, segons criteris d’adjudicació del contracte.

f.-Lloc d’execució: carrers del terme municipal d’Alcúdia indicats en el Plec de clàusules administratives particulars.

3.-Tramitació i Procediment

a.-Tramitació: Urgent

b.-Procediment: Obert.

c.- Criteris d’adjudicació:

c.1) CRITERIS D’ADJUDICACIÓ:

Per a l’adjudicació del present contracte, es tindran en compte els següents criteris d’adjudicació, que seran valorats d’acord amb el següent barem:

 

CRITERIS

PONDERACIÓ

Criteris Subjectes a Fórmula Matemàtica (màx 100 punts):

Màx. 100 punts

A) Oferta Econòmica (Sobre 2)

Màx. 80 punts

B) Millores (Sobre 3)

Màx. 20 punts

b.1) Millora en l’increment del termini de garantia

Màxim 10 punts

b.2) Millora rebaixa del termini d’execució

Màxim 10 punts

Total punts:

100      

- Sobre «2»: Oferta econòmica

a) Millor oferta econòmica. Fins a  80 punts. (Sobre 2). (Criteri subjecte a fórmula matemàtica):

Es valorarà de la forma següent i fins un màxim de 80 punts. S’atorgarà la màxima puntuació al preu més econòmic i la resta es ponderaran aplicant la següent formula:

P = Pmax * ((PBl-OF)/(PBl-OM))

A on:

P = Puntuació Obtinguda.

Pmax = 80

OF = Preu Oferta Licitador.

OM = Preu Oferta més baixa presentada (Oferta amb la major baixa econòmica presentada).

PBl del contracte= tipus de licitació del contracte

* = signe de multiplicació.

- = signe de resta

/= signe de divisió

L’empresa que no presenti baixa obtindrà 0 punts.

L’oferta econòmica s’haurà de presentar de conformitat amb el model establert en el Plec de Clàusules Administratives.

- Sobre «3»: Millores.

b) Millores. Criteris d’adjudicació avaluables mitjançant fórmula matemàtica:

b.1) Millora ampliació termini de garantia. Fins a 10 punts. (Sobre 3).

Per cada any d’ampliació del termini de garantia al termini d’un any previst en el plec, s’atorgaran 5 punts, fins a un màxim de 10 punts (2 anys màxim d’ampliació, 3 anys de garantia màxima possible en total). No es puntuaran les fraccions de temps inferiors a un any. S’acreditarà mitjançant la subscripció d’una carta de compromís (segons el model de l’Annex V d’aquest plec). Es ponderarà la millora aplicant la següent fórmula:

Pg = 5 *(Gof - Gmín)

A on:

Pg = Puntuació Obtinguda en la millora.

Gmín = 1

Gof = Termini Total de garantia que ofereix el licitador (en anys).

* = signe de multiplicació.

En cas que la licitadora no presenti el document, s’entendrà que no ofereix millora. En cas que la licitadora no indiqui en la carta de compromís el termini total de garantía que ofereix, s’entendrà que no ofereix millora. En el cas que la licitadora indiqui un termini total de la garantía superior al que resulta de la máxima millora puntuable, es puntuarà només la máxima millora permesa, però en cas de resultar adjudicatària la licitadora quedarà vinculada pel termini que hagi oferit.

b.2) Millora de rebaixa del termini d’execució. Fins a 10 punts. (Sobre 3).

Per la rebaixa en el termini d’execució màxim de les obres, per la rebaixa en el termini d’execució de les obres, previst inicialment en un màxim de (8) VUIT SETMANES DE TERMINI D’EXECUCIÓ, s’atorgaran 5 punts per cada setmana rebaixa que s’ofereixi, fins a un màxim de (2) dues setmanes. Només es puntuarà si s’ofereixen setmanes completes, no es computaran les fraccions de temps inferiors. S’acreditarà mitjançant la subscripció d’una carta de compromís (segons el model de l’Annex VI d’aquest plec). Les licitadores indicaran a la carta de compromís el termini total màxim, en setmanes, al que es comprometen a realitzar les obres i lliurar el subministrament. Es ponderarà la millora aplicant la següent fórmula:

Pt = 5 *(Tmax - Tof )

A on:

Pt = Puntuació Obtinguda en la millora.

Tmax = 8

Tof = Termini Oferta Licitador.

* = signe de multiplicació.

En cas que la licitadora no presenti el document, s’entendrà que no ofereix millora. En cas que la licitadora no indiqui en la carta de compromís el termini d’execució màxim a que es compromet, s’entendrà que no ofereix millora. En el cas que la licitadora indica un termini total d’execució de les obres inferior en setmanes al que resulta de la màxima millora permesa, s’entendrà que ofereix la màxima millora permesa.

4.-Valor estimat del contracte: 80.162’15 € IVA exclòs.

5.-Pressupost Base de licitació a tant alçat:

Tipus de licitació: 80.162’15 € IVA exclòs.

Aquest es el preu que podrà ser objecte de baixa d’acord amb els criteris d’adjudicació.

Import IVA: 16.834’05 €, en concepte d’IVA, al tipus del 21%.

Pressupost de Licitació IVA inclòs: 96.996’20 €.

6.-Garanties exigides:

Provisional: No s’exigeix.

Definitiva: 5% de l’import d’adjudicació del contracte, IVA exclòs.

Forma de prestar les garanties: en qualsevol de les formes previstes a l’article 96.1 del TRLCSP.

7.-Requisits específics del contractista:

a) Solvència econòmica i financera: Establerta en els plecs. S’acreditarà a traves dels mitjans fixats a l’apartat J.2.1. del quadre resum de característiques dels plecs.

b) Solvència tècnica i professional: Establerta en els plecs. S’acreditarà a través dels mitjans fixats a l’apartat J.2.2. del quadre resum de característiques dels plecs.

c) Altres requísits específics:

c.1) Acreditació del compliment de normes de garantia de la qualitat i de gestió mediambiental: No s’exigeix.

c.2) Compromís d’adscripció de mitjans, fixat a l’apartat J.4 del quadre resum

c.3) Compliment de la quota de reserva de llocs de treball per a persones amb discapacitat, fixat a l’apartat J.5 del quadre resum.

8.-Presentació d’ofertes:

a) Data límit de presentació: Dins els 10 dies naturals comptadors des del dia següent al de la publicació de l’anunci de la licitació en el BOIB i fins a les 14 hores.

b) Lloc de presentació: Les ofertes s’adreçaran a l’Ajuntament d’Alcúdia i es presentaran davant el Registre General d’Entrada de la Corporació, ubicat al C/ Major, 9; CP07400-Alcúdia, en horari d’atenció al públic (de 8h. a 14h.), o bé també es poden presentar per correu, únicament a través de les oficines de l’operador designat per a la prestació del servei postal universal (Correos y Telégrafos, S.A). 

c) Modalitat de presentació: indicada en els plecs, davant el registre d’entrada de la Corporació, o per correu. En cas de presentar-se l’oferta per correu (no missatgeria), els licitadors hauran de posar en coneixement de l’Ajuntament d’Alcúdia, el mateix dia, la presentació de la proposició identificant el licitador i el procediment a què es  licita, i fent  constar la data i hora de presentació de la proposició i el número de certificat de la remesa.

d)Termini durant el qual el licitador està obligat a mantenir l’oferta: UN MES, des de la data d’obertura de les ofertes.

e) Admissió de variants: No.

9.-Obertura de les ofertes

a) Entitat: A la seu de l’Ajuntament d’Alcúdia.

b) Domicili: Carrer Major, 9

c) Localitat: Alcúdia.

d) Codi Postal: 07400

e) Data: El tercer dia hàbil següent al de la data límit per presentar proposicions.

f) Hora: 12 h.

10.-Despeses d’anuncis

A càrrec de l’adjudicatari fins un màxim de 1.000 Euros.

11.-Altres informacions:

Per a més informació sobre la licitació adreçar-se a la pàgina web de l’Ajuntament: www.alcudia.net  (tauler de contractació).

 

Alcúdia, 14 d’octubre de 2.016

La Regidora Delegada d’Hisenda, Contractació i Estadística,

Joana Maria Bennàsar Serra