Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 11617
Integració borsa per a nomenaments interins de tècnic d’administració general (TAG) i de tècnic d’administració especial (TAE) de l’Ajuntament de Santa Margalida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Sr. Batle, en data 13 d’octubre de 2016, ha dictat la següent:

RESOLUCIÓ DE BATLIA

“Per Decret de Batlia de 10 d’agost de 2016 es va resoldre publicar les bases específiques per la convocatòria per a la creació d’una borsa de tècnic d’administració especial (TAE) i tècnic d’administració general (TAG) mitjançant concurs-oposició.

En el procés selectiu s’han observat tots els tràmits legals i reglamentaris.

El Tribunal Qualificador acordà, el dia 6 d’octubre de 2016, proposar que passin a integrar l’esmentada borsa, per ordre de la puntuació total obtinguda, les següents persones aspirants:

DNI

PUNTUACIÓ

37336780Y

47,765

En virtut de les facultats que tenc conferides, i de conformitat amb el que disposa l’art. 21.1.h) Llei 7/1985, de 2 d’abril.

RESOLC:

PRIMER.- Que les persones aspirants esmentades anteriorment passin a integrar la borsa d’aspirants en la categoria de TAG I TAE, per a proveir, com a funcionaris interins, places vacants, substitucions i altres incidències d’aquest Ajuntament, per l’ordre de puntuació total obtinguda, d’acord amb la proposta formulada pel Tribunal Qualificador.

SEGON.- L’ordre de contractació s’efectuarà d’acord amb el previst a les bases de la convocatòria.

TERCER.- Publicar aquesta llista al BOIB, al tauler d’edictes i a la pàgina web de la Corporació, de conformitat amb el procediment previst a l’efecte.”

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva publicació.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictat, en el termini d’un mes a comptar des del dia següent de la seva publicació.

Tot això sense perjudici de que pugueu exercitar qualsevol altre recurs que considereu oportú.

 

Santa Margalida, 13 d’octubre de 2016

 

El Batle

Martí A. Torres Valls