Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'INNOVACIÓ, RECERCA I TURISME

Núm. 11608
Extracte de la convocatòria per la qual s’ofereixen ajuts per cofinançar contractes «Ramón y Cajal» 2016, corresponents a les convocatòries nacionals dels anys 2013 i 2014

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (identificador): 319589

De conformitat amb allò previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

Poden ser sol·licitants i beneficiàries dels ajuts prevists en aquesta convocatòria les persones jurídiques privades o públiques, incloent-hi les universitats, els centres d’investigació, els centres tecnològics i altres centres públics que duguin a terme l’activitat o l’objecte que fonamenti aquesta subvenció i que estiguin ubicats a les Illes Balears.

Segon. Finalitat:

L’objecte de la convocatòria, en règim de concurrència competitiva, és el cofinançament dels contractes Ramón y Cajal corresponents a les convocatòries nacionals dels anys 2013 i 2014.

Tercer. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d’Innovació, Interior i Justícia de 26 de gener de 2010 per la qual s’estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació (BOIB núm. 25, de 13 de febrer).

Quart. Import:

La dotació per cadascuna de les anualitats, i per cadascun dels ajuts, que es formalitzin a l’empara d’aquesta convocatòria és de 8.308,00 €. Això suposa que la subvenció màxima per a cada contracte serà de 41.540,00 euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds és de quinze dies naturals comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquest extracte en el Butlletí oficial de les Illes Balears.

 

Palma de Mallorca, 4 d’octubre de 2016

El Vicepresident i Conseller d’Innovació, Recerca i Turisme
Gabriel Barceló i Milta