Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 11561
Obertura del tràmit d’informació pública en relació a l’aprovació inicial de la modificació de l’estudi de detall de l’illa 2.1 del polígon 1, sector 1.4, Can Burgus

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Obertura del tràmit d’informació pública en relació a l’aprovació inicial de la modificació de l’estudi de detall  de l’illa 2.1 del polígon 1, sector 1.4, Can Burgus.

La Junta de Govern, en sessió celebrada el dia 22 de setembre de 2016, adoptà, entre d’altres, el següent ACORD:

“PRIMER.- Aprovar inicialment la modificació de l’estudi de detall, (aprovat definitivament pel Ple de data 26 d’abril de 2012) de  l’illa 2.1 del polígon 1 de Can Burgus (sector 1.4 de les Normes Subsidiàries de Planejament Municipal), que afecta a les parcel.les que abans es designaven com 2.1.5, 2.1.6 i 2.1.7, promogut pel Sr. Antonio Ramon Suñer, amb DNI núm. 41455994N, situat a la parròquia i terme municipal de Sant Josep de sa Talaia.

SEGON.- Sotmetre l’expedient a informació pública, en el termini d’un mes, mitjançant un anunci al BOIB i publicació en un dels diaris de major circulació de la província i a la pàgina web de l’Ajuntament  perquè pugui ser examinat i presentar les al·legacions que s’estimin pertinents, tot això, segons disposa l’art. 54.3 de la LOUS, fent així mateix la notificació personalitzada als propietaris i altres interessats directament afectats, compresos dintre de l’àmbit de l’estudi de detall.”

El que es publica per general coneixement, fent-se saber que l’expedient es troba en informació pública al departament d’Urbanisme de l’Ajuntament.

 

Sant Josep de sa Talaia, 11 d’octubre de 2016.

 

El Regidor d’Urbanismo i Activitats,

(Per delegació Decret 969/16)

Angel Luis Guerrero Dominguez