Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TREBALL, COMERÇ I INDÚSTRIA

Núm. 10479
Informació pública sobre l'estudi d'impacte ambiental i el projecte d'actualització del pla de restauració i explotació de l'explotació minera Pelusa (núm. 2250), que forma part de les parcel·les 110 i 192 del polígon 1 de Valldemossa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb la Llei 10/2014, d’1 d’octubre, d’ordenació minera de les Illes Balears, i amb la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d’avaluació ambiental, se sotmet a informació pública la sol·licitud de Enrique Ordoñez Gómez, NIF 14492714T, d’autorització administrativa del projecte subjecte a avaluació d’impacte ambiental ordinària. Pot resultar d’aplicació el que preveu el capítol III del títol II en matèria de consultes transfrontereres. Les característiques principals s’assenyalen a continuació:

Expedient: 2015/25096.

Tipus d’activitat: concessió d'explotació minera de quatre quadrícules (120 hectàrees en total), de la secció C, on s'extreu gres silici.

Situació: forma part de les parcel·les 110 i 192 del polígon 1 de Valldemossa. La concessió minera és dins els termes municipals de Valldemossa i Banyalbufar.

Illa: Mallorca.

Dades tècniques: la restauració de l'explotació es projecta en vuit fases mitjançant el reperfilat dels talussos i el farciment de les bermes amb terreny vegetal, que permetrà la revegetación de forma adaptada a l'entorn mitjançant la reintroducció de vegetació i flora a diferents nivells i estrats, mitjançant una repoblació mixta amb espècies llenyoses i herbàcies autòctones. Finalitzada la restauració, es pretén obtenir un front abancalat amb una altura màxima d'uns cinc a set metres, amb bermes revegetades.

La documentació que correspon al projecte i a l’estudi d’impacte ambiental (un total de quatre volums) de Pelusa es pot examinar a la Direcció General de Política Industrial (c/ del Bastió d’en Sanoguera, 2, 07002 Palma).

Es pot obtenir la informació pertinent a l’òrgan substantiu (Conselleria de Treball, Comerç i Indústria) i formular davant aquest mateix òrgan, per duplicat, les al·legacions que es considerin oportunes, en el termini de trenta dies comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 16 d’agost de 2016

El director general de Política Industrial
Bartomeu Morro Oliver