Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL DE GOVERN

Núm. 11348
Acord del Consell de Govern de 7 d’octubre de 2016 de correcció d’errades del Decret 53/2016, de 26 d’agost, pel qual es regula la Comissió de Secretaris Generals i es concreten determinats aspectes de les sessions del Consell de Govern

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S’ha detectat una errada material tant en la versió catalana com en la castellana del Decret 53/2016, de 26 d’agost, pel qual es regula la Comissió de Secretaris Generals i es concreten determinats aspectes de les sessions del Consell de Govern, publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 109, de 27 d’agost.

L’article 109.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d’ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes. D’altra banda, l’article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, també estableix que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l’òrgan que hagi dictat l’acte o la disposició.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Presidència, en la sessió de dia 7 d’octubre de 2016, adoptà, entre d’altres, l’Acord següent:

Primer. Corregir l’errada material referent a la disposició final tercera ‘Entrada en vigor’ del Decret 53/2016, de 26 d’agost, pel qual es regula la Comissió de Secretaris Generals i es concreten determinats aspectes de les sessions del Consell de Govern, de la manera següent:

On diu:

‘Disposició final tercera

Entrada en vigor’

Ha de dir:

‘Disposició final quarta

Entrada en vigor’

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

 

Palma, 7 d’octubre de 2016

 

La secretària del Consell de Govern

Catalina Cladera i Crespí

Per suplència (art. 3.2 del Decret 8/2015, de 2 de juliol,

de la presidenta de les Illes Balears)