Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSORCI PER A LA PROTECCIÓ DE LA LEGALITAT URBANÍSTICA EN SÒL RÚSTIC DE L'ILLA DE MENORCA

Núm. 11325
Aprovació del conveni d'adhesió de l'Ajuntament de Ciutadella com a membre del Consorci

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que la Junta de Govern del Consorci per a la protecció de la legalitat urbanística en sòl rústic de l’illa de Menorca, en sessió ordinària de 21 de setembre de 2016, acordà d’aprovar el Conveni d’adhesió de l’Ajuntament de Ciutadella com a membre del Consorci, el qual es signà en data 6 d'octubre de 2016, i que diu així: 

Conveni per a l'adhesió de l'Ajuntament de Ciutadella al Consorci per a la protecció de la legalitat urbanística en sòl rústic de l'Illa de Menorca.

Ciutadella, 6 d'octubre de 2016

En virtut del que disposa l'article 57 de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, així com l'article 110 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, mitjançant el qual s'aprova el Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, en relació amb l'article 6 dels Estatuts del Consorci per a la protecció de la legalitat urbanística en sòl rústic de l'illa de Menorca, i 

REUNITS

D'una banda, l'Hble. Sra. Susana Irene Mora Humbert, intervenint en la representació que exerceix, com a presidenta per delegació del Consorci per a la protecció de la legalitat urbanística en sòl rústic de l'illa de Menorca, de conformitat amb allò que disposa l'article 12.a) dels Estatuts del mateix. 

I, d'altra banda, la senyora presidenta de l'Ajuntament de Ciutadella, la Sra. Joana Gomila Lluch, intervenint en la representació que exerceix i de conformitat amb les atribucions derivades dels articles 21 de la LRBRL, 24 del RD LEG 781/1986, de 18 d'abril, i 41 del RD 2568/1986, de 28 de novembre. 

ACORDEN

ÚNIC.- Formalitzar el present acord d'adhesió de l'Ajuntament de Ciutadella al Consorci per a la protecció de la legalitat urbanística en sòl rústic de l'illa de Menorca, fent constar expressament de conformitat amb el que disposa l'article 6 dels Estatus del mateix, que, 

1.- La representació de l'Ajuntament de Ciutadella en el Consorci recaurà en la persona del seu Batle-President o persona en qui aquest delegui, sempre que tinguin la condició de membres corporatius electes, de conformitat amb el que disposa l'article 7 dels Estatuts del Consorci. 

2.- Quant al règim d'aportacions al Consorci per part de l'Ajuntament de Ciutadella, aquest manifesta la seva voluntat d'adherir-se al Conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i les Corporacions Locals de l'illa per a la creació del Consorci per a la protecció de la legalitat urbanística en sòl rústic de l'illa de Menorca de data 17/06/2005, en els estrictes termes disposats el mateix i de conformitat amb el que disposa l'article 24.2 dels Estatuts del Consorci.

3.- Quant a les garanties del compliment de les obligacions derivades de l'adquisició de la condició de membre associat (articles 9 dels Estatuts) i a les condicions essencials definidores de la participació de l'Ajuntament de Ciutadella en els òrgans de govern del Consorci (articles 13 a 19 dels Estatuts), ambdós requisits es compleixen, de conformitat amb els termes de l'acord del Ple de l'Ajuntament de Ciutadella reunit en sessió ordinària de data 21/04/2016, i que s'acompanya com a documentació annexa en aquest. 

4.- L'Ajuntament de Ciutadella es compromet a prestar, en l'àmbit de les seves competències, la cooperació i assistència activa requerida pel Consorci, així com la informació completa sol·licitada per aquest, per al compliment de les seves funcions. 

5.- Conforme a l'article 9.1.d) dels Estatuts del Consorci, l'Ajuntament de Ciutadella rebrà informació periòdica de totes les actuacions, afers i acords del Consorci. 

6.- En relació als expedients en tràmit, l'Ajuntament de Ciutadella continuarà amb la seva tramitació fins a la conclusió dels mateixos. Pels expedients que s'hagin d'iniciar una vegada signat aquest conveni, serà el Consorci que s'encarregarà de la seva tramitació. Igualment, les denúncies que s'enregistrin en aquest Ajuntament, una vegada signat aquest conveni, seran remeses al Consorci per la seva tramitació. 

7.- El present Conveni, amb tots els efectes que del mateix se'n deriven, entrarà en vigor el dia de la seva signatura.  

En prova de conformitat, signem aquest conveni en el lloc i en la data esmentats.

  

Maó, 6 d'octubre de 2016

La presidenta
Susana Irene Mora Humbert