Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 11322
Delegació de competències a favor de la vicepresidenta segona

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 3 d'octubre de 2016 la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials ha dictat la resolució següent:

“RESOLUCIÓ DE DELEGACIÓ DE COMPETÈNCIES A FAVOR DE LA VICEPRESIDENTA SEGONA 

L'article 9 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic estableix que els òrgans de les administracions públiques poden delegar l'exercici de les competències que tenguin atribuïdes en altres òrgans de la mateixa Administració.

Les resolucions administratives que s'adoptin per delegació han d'indicar expressament aquesta circumstància i s'han de considerar dictades per l'òrgan delegant.

L’article 8.1 dels Estatuts de l’Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) preveu que els vicepresidents o vicepresidentes de l'IMAS tendran les funcions i competències que els delegui la Presidència.

El president del Consell de Mallorca en data 7 de setembre de 2016 va nomenar la senyora Caterina Mas Bennàsar vicepresidenta segona de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials.

L'article 7.2 dels Estatuts de l'IMAS estableix les funcions i competències de la Presidència de l'IMAS.

És intenció d'aquesta Presidència delegar competències executives en la vicepresidenta segona per fer més àgil i eficaç la gestió de la institució.

En exercici de les atribucions que em confereix la legislació vigent,

RESOLC:

Primer. Delegar a favor de Caterina Mas Bennàsar, vicepresidenta segona de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, la facultat resolutòria dels expedients de les direccions insulars d'Inclusió Social i de Menors i Família que no tinguin contingut econòmic així com dels nomenaments, cessaments i pròrrogues de funcionaris interins i reconeixement de triennis del personal adscrit a aquestes direccions insulars. Queden excloses d'aquesta delegació les resolucions que es dictin en els expedients sobre valoració d'idoneïtat per a adopció internacional.

Segon. Delegar a favor de Caterina Mas Bennàsar, vicepresidenta segona de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials la signatura dels convenis de col·laboració amb altres organismes i entitats públiques l'objecte dels quals tengui relació directa amb les matèries de les direccions insulars d'Inclusió Social i de Menors i Família, sempre que no tenguin contingut econòmic.

Tercer. Publicar el contingut d’aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, que ha de començar a vigir al dia següent de la publicació.

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 27.2 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d’Afers Socials, aprovats en data 9 de febrer de 2012 (BOIB núm. 28, de 21 de febrer de 2012), modificats per acord de Ple de dia 8 d'octubre de 2015 (BOIB núm. 151, de 15 d'octubre de 2015) i per providència del president del Consell de Mallorca de dia 1 de desembre de 2015 que eleva a definitiu l'acord d'aprovació inicial del Ple de dia 8 d'octubre de 2015 (BOIB núm. 114, de 8 de setembre de 2016), recurs d’alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d’un mes, comptador a partir del dia següent al de la notificació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d’alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l’esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d’alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s’hagi notificat la resolució).

No obstant l’anterior, es pot exercitar, si n’és el cas, qualsevol altre recurs que s’estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques."

La qual cosa us comunic perquè en tingueu coneixement i als efectes oportuns.

 

Palma, 3 d'octubre de 2016

La secretària delegada

(BOIB núm. 160, de 14-11-2006)

Inmaculada Borrás Salas