Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 11317
Resolució de batlia relativa a l'expedient de contractació núm. 16-2016 que avoca competència de Junta de Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La batlessa, mitjançant resolució de batlia núm. 1221/2016, de 30 de setembre de 2016 de, ha resolt el següent:

“Expedient de contractació 16-2016. Contracte de serveis  de coordinació, gestió i impartició dels cursos de teatre no reglats de l’Escola municipal de Teatre Escolar i d’Adults de Son Servera mitjançant procediment obert, oferta econòmicament més avantatjosa, diversos criteris d’adjudicació i amb tramitació ordinària.  Proposta de classificació de les propostes presentades pels licitadors i requeriment de documentació al licitador que ha presentat la proposta econòmica més avantatjosa.

Atès que mitjançant resolució de batlia 1085/2016 de 05 de setembre de 2016, es varen aprovar l’expedient i els plecs de clàusules administratives i de prescripcions tècniques que regeixen l’adjudicació del contracte de serveis  de coordinació, gestió i impartició dels cursos de teatre no reglats de l’Escola municipal de Teatre Escolar i d’Adults de Son Servera i se sotmeteren a informació pública mitjançant anunci publicat al BOIB núm. 114, de 8 de setembre de 2016.

Atès que durant la licitació es va presentar l’única proposició que consta a l’expedient.

Vista l’acta de constitució de la Mesa de contractació de dia 29 de setembre  de 2016, per a l’obertura dels sobres núm.1, 2 i 3 de l’única oferta presentada en temps i forma, en relació a l’expedient de contractació 16-2016.

Vist que en la ressenyada acta de la mesa acorda elevar a l’òrgan de contractació la proposta d’adjudicació del contracte de serveis  de coordinació, gestió i impartició dels cursos de teatre no reglats de l’Escola municipal de Teatre Escolar i d’Adults de Son Servera, a favor d’ARNAU SERRA NEBOT  amb NIF núm 37340363-R, per un import de 37.077 euros, IVA exclòs (pròrroga inclosa en aquest import) i amb els compromisos presentats a la seva oferta respecte de:

  • Oferiment de més dues funcions més, tant en el cas dels grups escolars com en el d’adults

De conformitat amb l’establert a l’article 151.3 i a la Disposició Addicional Segona del Text Refos de la Llei de Contractes del Sector Públic, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, i vist el resolt mitjançant el decret de batlia número 843/2015, de 23 de juny de 2015, relatiu a la delegació d’atribucions a favor de la Junta de Govern Local.

RESOLC:

Primer.-  Avocar la competència de la Junta de Govern Local, relativa a les contractacions competència de Batlia d’acord amb el previst a l’article 14 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, per a la classificació de les propostes presentades a  l’expedient de contractació núm. 16-2016 i per efectuar requeriment al licitador que hagi presentat l’oferta econòmica més avantatjosa, atesa la inajornable necessitat davant l’imminent inici del cursos de teatre.

Segon.- Declarar vàlid l’acte de licitació i assenyalar l’única proposició admesa, atenent la proposta duta a terme per la Mesa de Contractació, i que és la que tot seguit es transcriu:

Sobre 2. Oferta econòmica.

Empresa licitadora

Oferta econòmica presentada

Ponderació (30 punts)

ARNAU SERRA NEBOT

37.077, 00  IVA exclòs.

 30 punts

Sobre 3. Oferta tècnica

Empresa licitadora

Experiència com a monitor/ra de teatre escolar i/o d’adults

(màx 30 punts)

Acreditació d’experiència, com a dramaturg

(màxim 30 punts)

Oferir més funcions de teatre escolar o d’adults

(màxim 10 punts)

Puntuació total

(màxim 100 punts)

ARNAU SERRA NEBOT

30 punts

30 punts

10 punts

70 punts

Tercer.- Notificar i requerir a  ARNAU SERRA NEBOT, amb NIF núm. 37340363-R, licitador que ha presentat l’oferta econòmica més avantatjosa, perquè en el termini de deu dies hàbils, a comptar des del següent en que rebi el requeriment, presenti la documentació justificativa de compliment de les condicions de capacitat, representació i solvència o classificació exigides als plecs, i que es troba al corrent en el compliment de les seves obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, i d’haver constituït la garantia definitiva que sigui procedent. Tot això en la forma prevista a les clàusules 19 i 20 del plec de clàusules administratives particulars.

Quarta.- Publicar la present resolució de Batlia per avocació en el BOIB”

 

Son Servera, 6 d’octubre de 2016

 

La batlessa,

Natalia Troya Isern