Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 11315
Aprovació inicial de les modificacions de l’ordenança municipal reguladora de l'Ús de la Via Pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès l’expedient de proposta de les modificacions de l’ordenança municipal reguladora de l'Ús de la Via Pública.

Atès l’informe jurídic obrant en l’expedient. I atès l’informe favorable de la Comissió Informativa Ajuntament Segle XXI L’Ajuntament en Ple, en la seva sessió celebrada el 13/09/2016, per majoria i en votació ordinària ACORDA:

1. Aprovar inicialment la modificació de l'article 5 de l'Ordenança municipal reguladora de l'ús de la via pública, en els termes que consta a l'expedient.

2.Sotmetre-ho a informació pública i audiència dels interessats, amb publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, per un termini de trenta dies perquè puguin presentar reclamacions o suggeriments, que la Corporació resoldrà.

3.Si no es presenten reclamacions o suggeriments en el termini esmentat, es considerarà aprovat definitivament sense necessitat d'acord exprés del Ple.

4.Una vegada aprovat definitivament, es procedirà a la seva publicació en el BOIB, sense que entri en vigor fins que s’hagi dut a terme l’esmentada publicació.

5.Remetre el text complet de l'Ordenança a l' Institut Balear de la Dona, als efectes d'elaborar l'informe preceptiu sobre l'impacte de gènere (article 7 g de la Llei 12/2006, de 20 de setembre).

   

Sóller, (20 de setembre de 2016)

La Secretària Delegada
El Batle