Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 11276
Aprovació inicial per l'Ajuntament Ple modificació puntual 1/2016 de les Normes Subsidiàries de planejament de Santa Margalida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada inicialment per l’Ajuntament Ple, en sessió extraordinària de l’Ajuntament Ple de dia 28 de setembre de 2016 la modificació puntual 1/2016 de les Normes Subsidiàries de planejament  de Santa Margalida redactada pels tècnics arquitectes superiors Srs. Josep Mª Mayol Comas i Antoni Ramis Ramos, per la implantació d’un sistema general sanitari-assistencial i d’aparcaments públics, així com el document ambiental estratègic redactat pel Sr. Jaume Munar Bernat i al seu annex de 18/9/2016, es sotmet a informació pública, per termini de 45 dies hàbils, comptats a partir de del dia següent al de la publicació d’aquest anunci en el BOIB, durant el qual es podrà examinar l’expedient al departament de secretaria i en el negociat d’urbanisme d’aquesta corporació, la documentació de la modificació estarà també a la web municipal www.ajsantamargalida.net, als efectes de poder formular les reclamacions i al·legacions que s’estimin pertinents.

Així mateix, d’acord amb l’establert en l’art. 50 de la Llei 2/2014 d’Ordenació i Ús del Sòl, es fa pública la suspensió de l'atorgament de llicències i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies a l’àmbit de la modificació delimitat al plànol I-SM-00, amb la durada de dos anys contemplada a l’article 50, apartat quart de la Llei 2/2014, , extingint-se, en tot cas, amb l’aprovació definitiva de la modificació puntual.

No obstant podran concedir-se les llicències basades en el planejament vigent que respectin les determinacions de la modificació puntual.

   

Santa Margalida, 28 de setembre de 2016

 

El Batle

Martí Torres Valls