Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE PALMA DE MALLORCA

Núm. 11267
Departament de Personal. Servei de Selecció, Provisió i Gestió. Nomenament Secretari del Grup Municipal PSIB-PSOE

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Regidora de l’Àrea de Funció Pública i Govern Interior, per resolució número 16.603 de 27 de setembre de 2016, va acordar el següent:

PRIMER.- Nomenar al Sr. Joan Muñoz Bertolin amb DNI 46980330-R per ocupar el càrrec de Secretari del Grup municipal PSIB-PSOE.

SEGON.- La data d’efectes del seu nomenament és dia 23 de setembre de 2016. Així mateix, el cessament en el seu lloc de feina es podrà resoldre lliurement per l’òrgan que ha proposat el seu nomenament i, en tot cas, el seu cessament serà automàtic en cessar l’autoritat a la qual presta les funcions de confiança o assessorament especial.

Per altra banda, en cap cas l’ocupació d’un lloc de feina reservat a personal eventual constitueix mèrit per a l’accés a la funció pública o a la promoció interna, tot això, en aplicació a l’article 12 del RDL 5/2015, de 30 d’octubre, Text refós de la Llei de l’Estatut Bàsic del Empleat Públic i l’article 20 de la Llei 3/2007, de 27 de març de 2007, de Funció Pública de les Illes Balears.

TERCER.- Notificar el present decret a l’interessat i publicar-ho al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta resolució, que esgota la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs de reposició en el termini d’un mes davant el mateix òrgan que l’ha dictat, d’acord amb l’article 116 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. En cas de no interposar el recurs potestatiu de reposició es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu, segon l’article abans esmentat i els 45 i següents de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà de la publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 30 de setembre de 2016

La cap de Servei de Selecció, Provisió i Gestió

Esperanza Vega Terrón