Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 11254
Anunci de licitació per a l'adjudicació del contracte del servei de vigilància i seguretat privada, sense armes, a les dependències del servei d'Atenció Social de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1.- Entitat adjudicatària: dades generals i dades per a l’obtenció de la documentació

a) Organisme: Ajuntament de Ciutadella de Menorca.

b) Dependència que tramita l’expedient: Serveis Jurídics

c) Obtenció de la documentació i de la informació:

a) Dependència: Serveis Jurídics-Contractació

b) Domicili: Plaça des Born, 15

c) Localitat i codi postal: Ciutadella de Menorca 07760

d) Telèfon: 971381050

e) Telefax: 971385500

f) Correu electrònic: contractacio@ajciutadella.org

g) Adreça internet del perfil del contractant: www.ajciutadella.org

h) Data límit d'obtenció de documentació i informació: El darrer dia per presentar proposicions

d) Número d’expedient: 006990/2016

2.- Objecte del contracte

a) Tipus: contracte de servei

b) Descripció de l’objecte: servei de vigilància i seguretat privada, sense armes, a les dependències del servei d'Atenció Social de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca.

c) Divisió per lots i número de lots/número d’unitats: No

d) Lloc d’execució: Ciutadella de Menorca

e) Termini d’execució: Dos (2) anys.

f) Admissió de pròrroga: SI. Es preveu la possibilitat de prorrogar el contracte durant un (1) anys més per mutu acord entre les parts.

g) CPV: 79713000-5 Serveis de guàrdies de seguretat

3.- Tramitació, procediment

Tramitació: ordinària

Procediment: obert

Subhasta electrònica: No

Criteris d’adjudicació: els assenyalats al Quadre de criteris d'adjudicació i clàusula 15, ambdós del plec de clàusules administratives particulars:

- Oferta econòmica pels serveis a prestar (preu/hora): 100 punts.

4.- Valor estimat del contracte: 62.620,00 euros, incloent una possible pròrroga d'un any i la modificació de contracte prevista en la lletra T del Quadre de característiques del contracte.

5.- Pressupost base de licitació (preu referit a unitat de temps): 16,69 € / hora, sense IVA; 20,19 € / hora IVA inclòs (21%)

6.- Garanties exigides:

Provisional: No s’exigeix.

Definitiva: 5% del pressupost de licitació (atès que la quantia del contracte es determina en funció de preus unitaris) el qual puja a un import de 40.400,00 euros (despesa màxima per les dues anualitats del contracte, IVA exclòs), en qualsevol de les formes regulades en l'art. 96.1 TRLCSP i mitjançant retenció de preu (art. 96.2 TRLCSP).

 

7.- Requisits específics del contractista:

a) Obligació d'acreditar la solvència.

b) Solvència econòmica, financera i solvència tècnica o professional: l’exigida a la lletra F del Quadre de característiques del contracte i clàusula 5, ambdós del Plec de clàusules administratives particulars

c) Altres requisits específics: --

d) Contractes reservats: No

8.- Presentació d’ofertes o de sol·licituds de participació:

a) Data límit de presentació: quinze (15) dies naturals a comptar a partir del dia següent al de la publicació de l’anunci. Si l’últim fos dissabte o inhàbil, aquest s’entén prorrogat fins al primer dia hàbil següent.

b) Modalitat de presentació: presencial a l'Oficina d'atenció al ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Ciutadella, o bé mitjançant tramesa per correu postal d’acord amb l’assenyalat a la clàusula 12.10 del Plec de clàusules administratives particulars. L'anunci de la tramesa per correu de l'oferta es podrà fer al núm. de fax 971385500, o bé a l'adreça de correu electrònic contractacio@ajciutadella.org.

c) Lloc de presentació: Ajuntament de Ciutadella de Menorca

1. Dependència: Oficina d’atenció al ciutadà (OAC)

2. Domicili: Plaça des Born, 15

3. Localitat i codi postal: Ciutadella de Menorca, 07760

d) Termini durant el qual el licitador estarà obligat a mantenir la seva oferta: clàusules 21.3 i 21.4 del Plec de clàusules administratives particulars.

9.- Obertura de propostes:

1) Entitat: Ajuntament de Ciutadella de Menorca.

2) Domicili: Plaça des Born, 15.

3) Localitat: Ciutadella de Menorca.

4) Data: la Mesa es reunirà per a l’obertura de la documentació administrativa (sobre A) un cop conclòs el termini de presentació de proposicions i sempre que hagin transcorregut set (7) dies, des de la publicació en el perfil de contractant de l’Ajuntament, de la composició de la referida Mesa. Les ofertes a valorar amb criteris avaluables mitjançant fórmules (sobre B) s’obriran a continuació de l’acte d’obertura de la documentació administrativa (sobre A) si no hi ha deficiències a esmenar pels licitadors.

5) Lloc i hora: S’anunciaran al perfil de contractant de l’Ajuntament.

10.- Despeses de publicitat: Aniran a càrrec de l’adjudicatari totes les despeses d’anuncis d’aquesta licitació fins a un màxim de 600 €.

11.- Altres informacions:

a) Exposició pública del Plec: El plec de clàusules administratives particulars restarà a exposició pública durant un termini de 10 dies naturals per tal que es puguin presentar reclamacions. En cas que se’n presentin, se suspendrà la licitació i el termini per a la presentació de proposicions, en els casos en què sigui necessari per a resoldre la qüestió plantejada, i es reprendrà el que quedi de l’esmentat termini a partir del dia següent al de la resolució de les reclamacions.

 

Ciutadella de Menorca, 29 de setembre de 2016

La secretària

Caterina Barceló Martí