Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

Núm. 8741
Resolució del conseller de Territori, Energia i Mobilitat de 26 de juliol de 2016 per la qual s’aprova l’ampliació del termini per la presentació de sol·licituds de subvenció per al foment d’instal·lacions d’energia solar fotovoltaica per a autoconsum dirigida a particulars

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el BOIB número 65 de 24 de maig de 2016 es va publicar la Resolució del conseller de Territori, Energia i Mobilitat, de 10 de maig de 2016, per la qual s’aprova la convocatòria pública per presentar sol·licituds de subvenció per al foment de les instal·lacions d’energia solar fotovoltaica per a autoconsum dirigida a particulars. 

Aquesta Resolució estableix, en el seu apartat 6, que el termini per presentar les sol·licituds és de dos mesos comptadors a partir del cinquè dia de la publicació de la resolució en el BOIB, per la qual cosa el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de juliol de 2016.

Però, a la vista del número i característiques de les sol·licituds presentades fins ara, actualment encara resta crèdit disponible en l’assignació pressupostària de la convocatòria. 

D’acord amb l’article 49.1 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, l’Administració, d’ofici, pot concedir als interessats una ampliació dels terminis que no excedeixin de la meitat dels mateixos, si les circumstàncies així ho aconsellen, i amb això no es perjudiquen drets de tercers. 

Per tot el que s’ha exposat, i en virtut de les atribucions que tinc conferides, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Ampliar el termini de presentació de sol·licituds d’ajudes per al foment d’instal·lacions d’energia solar fotovoltaica, per a autoconsum, promogudes per persones físiques i comunitats de propietaris fins al dia 30 d’agost de 2016, o fins que s’esgoti la quantia econòmica assignada a aquesta convocatòria. 

Si aquesta circumstància es produís amb anterioritat a la durada màxima prevista en el paràgraf anterior, s’ha de suspendre la concessió de les ajudes mitjançant la publicació corresponent en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la resolució del conseller de Territori, Energia i Mobilitat. 

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de las Illes Balears.

 

Palma, 26 de juliol de 2016 

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat
Marc Isaac Pons i Pons